Yeni yılınızı enişten dileklerimle kutlarım. Yeni yıl size sağlık, mutluluk, para ve huzur getirsin. Hoşgeldin 2014 ☺
Snow Hound tarafından yazılan gönderiler
-
-
Kar küreme aracı kullanıyorum karı geçtim bir haftadır bahçe sulama işine verdiler.
Hahahahahah kahkaha attım görünce ya büyüksün
-

senaryolar ateş ediyor yine
Şöyle gelsin Semih Ö. ile beraber 2 sene boyunca sitede cezalı üye kalırız o kadar eminim gelemeyeceğine
-
Yağmur sesi var
Denizin sesi olmasın 😂
-
Suudi Arabistanlı diplomatlar, bakanlar Türkiye'ye geldiğinde Anıtkabir'i bile ziyaret etmiyorlar tek onlara uygulanıyor bu istisna. Ayrıca bizim içimizde de çok büyük şeriatçı bir kitle var maalesef
-
Araplar laik cumhuriyetin düşmanlarıdır.
-
ule noluyo ya
-
250 Puanlı bir anket yapalım. Alıntılayıp skoru doğru tahmin edene 300 puan ekstra atalım.
Yine 0 0 biter penaltılara gider penaltılarda Fenerbahçe alır
-
Valla ben bugün bir kez daha dedim ki iyi ki Trabzonspor var ligde şampiyon olmuşta büyük maç havası yaşatıyor. Yeminle şu maça dünya derbisi demeye bin şahit ister ki 433 te millet dalga geçiyor takımlarla
-
böyle yapmayın ama yapmayınca içimde bir burukluk oluşuyor neyse bunun içinde bir kural koyarız sonrakilere 2400 de benden

Hahahah mustafa sen adamın hasısın eyvallah sadece şaka yapmıştım her şakamda senden
puan alıyorum bende de bir burukluk oldu şuan -
Ankette beraberlik verdim dayı maçın kadrolarını görünce tahmin değiştim o sayılmaz 😂
-
Sıkıcı değildi bence. Hakem biraz temasli oyuna izin verse farklı skor olurdu. Ben Ferdi'yi yine çok beğendim. İsmail Yüksek ve King girdikten sonra gayet iyi top yaptılar. Galatasaray'da her pozisyona giren Demirbay dikkatimi çekti.
Çok sıkıcıydı sen Fenerli olduğun için sıkıcı gelmemiş kardeşim bence ☺
-
Snow Hound Tebrikler beraberlik diyerek tek doğru tahmini yapan kişi oldun :alkıs:
O yüzden tahmin eden herkes kadar 300
puan almıyor muyum 😂😂 -
İki takımda tehditkar bir kadroyla çıkmış beni şaşırttılar ama kadrolara bakınca Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 2-0 yeneceğini düşünüyorum.
0 0 ı değiştirmeseymişim keşke 😂😂
-
Fenerbahçe 0-0 Galatasaray orta saha mücadelesi şeklinde geçer Fenerbahçe orta sahayı crespo ismailden kurar. Galatasaray'da toreira kaandan yana kullanır iki takımda da beyin olmayacağından dolayı ve orta sahada yırtıcı adamlar olacağından dolayı golsüz beraberlik olur.
İki takımda tehditkar bir kadroyla çıkmış beni şaşırttılar ama kadrolara bakınca Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 2-0 yeneceğini düşünüyorum.