Elektrik çoğu yerde yine yok
Snow Hound tarafından yazılan gönderiler
-
-
İrfan Crespo deneyebilir aslinda. Cengiz de geçen mac super oynamıştı. Daha iyi olabilir bu şekilde
O riski alacağını sanmıyorum kartalın
-
Zonguldak'ım bu kış 3. defa afeti yaşıyor. Allah'ım çok kötü çok üzgünüm umarım kimseye bişey olmaz. 😟
-
Sistem en kötü -8 olabilir
Umarım dediğiniz gibi olur şöyle yarım metre kar özledik 2 sene oldu
-
Fenerbahçe 0-0 Galatasaray orta saha mücadelesi şeklinde geçer Fenerbahçe orta sahayı crespo ismailden kurar. Galatasaray'da toreira kaandan yana kullanır iki takımda da beyin olmayacağından dolayı ve orta sahada yırtıcı adamlar olacağından dolayı golsüz beraberlik olur.
-
Selamun aleyküm hayırlı sabahlar
Aleyküm selam hayırlı sabahlar
-
Zaten olay bizimle alakalı olup olmaması değil bunu bizim maçta yapması ya Trabzonlu olmasından cesaret aldı ya da başka bişey bilemem ama sonuç olarak bunu bizim maçta yaptı 3 hafta sonra Fenerbahçeyle maçı var mesela orda hakkı yense ordada yapabilir miydi acaba
-
Bu pozisyona Dünyanın hiç bir yerinde penaltı demem kendi takımıma olsada penaltı demem önce İstanbullu ayağa basıyor videoyuda attım zaten sonra dengesiz bir biçimde mendy e tosluyor maçı canlı izledim adam sadece diz bölgesini tuttu ki dizler çarpışıyor yüzünü hiç tutmadı bile İstanbullu kendi kendine dengesiz bir biçimde geliyor. Bu pozisyon yüzünden çekildiler ayrıca. Karşısında Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş olsa çekilebilir miydi sahadan. Resmen Trabzonlu başkan niyeyse Trabzonspor maçında sahadan çekiliyor. Yıllardır neler yaşadık sahada 7 kişi kaldık sahadan çekilmedik dik durduk hep. Trabzon üstünden nedense her seferinde oyun kurmaya kalkıyorlar ama altında kalırlar merak etmesinler.
-
Pozisyonda penaltı falan yok. Önce istanbullu ayağa basıyor.
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Zonguldaklı madencileri bölgeye çok geç gönderdiler maalesef. Özellikle Domuz damı yöntemiyle çok kişiyi çıkardılar.
-
Selamun aleyküm hayırlı sabahlar
Aleykümselam bol karlı sabahlar diyeceğimiz günler gelsin umarım
-
Herkese günaydın. Eren gece bana 250
puan göndermişsin neden? 😂 -
Günaydın 🌸
Vayy saadet hanım günaydın 😂
-
Son 3 yıldır Premier Ligi izliyorum süper ligden bayağı uzağım. İyikide uzaklaşmışım rezil bir yönetim var. Böylede devam eder sanırım. Devlet somut el atmadan futbol kolay kolay düzelmez
Bu sene premier lig maç yönetimleride rezalet Tottenham Liverpool ve Tottenham City maçlarında olanlar özellikle resmen skandaldı
-
İŞTE JMA İŞTE FAZİLET İŞTE FERASET
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.