Çok teşekkür ederimm 😊
Snow Hound doğum günün kutlu olsun abim..
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturÇok teşekkür ederimm 😊
Snow Hound doğum günün kutlu olsun abim..
Herkese günaydın HS ailesi... Samsun'da yaşayan arkadaşlarıma geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Semih Ö. Alaplı tarafına giren kütleye bak tırnaklarımı ısırcam
Semih Ö. son posta geliyor kısa süreli olur muhtemelen
Semih Ö. ve Snow Hound olmasa konu hareketsiz kalır. Teşekkürler. Diğer üyelere de teşekkürler.
![]()
Abartmayalım Havist hocam 😂
Ama şunu diyim buna da şükür ben bu sistemde bu kadarınıda beklemiyordum
Şapır şupur erime sesleri gelmeye başladı öğlen olması sıcaklıklarında artmasıyla birlikte doğal olarak sistemin de sonuna geldik gibi görünüyor nisanda yine sistem gelip kar yapar mı bilmiyorum iç kesimlere belki yapar kıyıların işi çok zor bıçaksırtı yani bu son sistemimizi bugün 2023 kışı adına yaşamış olabiliriz yani. Nasipse 2024 kışına inşallah artık.. Genel manada kışı değerlendirecek olsam hala gözümde bir 2014 açıkcası mart sonunda kar yağmış olsa bile
Bence tam 2018 di
Ereğli hep daha fazla yagış alıyor nedense
Daha yağmaz herhalde
Ne yağdı be tek kalemde 5 cm kar bıraktı
Aynen öyle ama ereğli tarafına giden kütle daha sağlamdı
Valla öyle dedigin gibi
Güzel bir kütle yaklaşıyor bize de
Radardaki efsane kütleler bartına gidiyor bartın kuduracak
Öğlen oldu hala sıcaklık 0 derece Bolu da bile -1 neredeyse Boluyu geçeceğiz birde sahil şehri yani
Bide tarihlerden Mart sonu sonuçta baya dik geliyor buna rağmen bence çok extrem bir değer şuan
böyle dedin 1.1 e yükseldik 😂
Bu aksam ve simdiye kadar 6 defa simsek caktı
Şöyle bir tren yolu gelsede öğleye kadar vursa
Sahurda da kar gordum ilk deva Ramazanda kar gordum kendi adıma şükür ortu de oldu
Valla ya yaz sıcağında oruç tutuyorduk 4 5 sene önce şimdi sahurda kar yağıyor
Bir gök gürledi bir şimşek çaktı yerler bembeyaz 30 martta da kar görmedik demeyiz Zonguldaklılar