Gokhan sabahki konuştuğumuz miktarı geçti can kaybi
Maalesef ki böyle giderse 10 bin kişiye kadar gider ölüm sayısı daha ulaşılamayan 1500 e yakın enkaz varmış.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGokhan sabahki konuştuğumuz miktarı geçti can kaybi
Maalesef ki böyle giderse 10 bin kişiye kadar gider ölüm sayısı daha ulaşılamayan 1500 e yakın enkaz varmış.
2824 yıkılan bina ihbarı alındı.
2. depremden 7.5 den önce ki miktar bu şimdi o ikiye katlasa 6000 diyelim 6000 binada 10 daireden 60.000 daire 4 kişi yaşasa 240.000 kişi 240.000 kişi depremden etkileniyor ancak yaralı sayısı 5000 küsür
![]()
Daha çoğu yere yardım ulaşmadı çok artacak bu sayı hatta malatyada bir binaya yardım ederken diğer olan depremle yanındaki bina yardım edilen binanın üzerine göçmüş arama kurtarma yapan ekiplerde enkazda kalmış durum aşırı vahim
Kendimi bildim bile üst üste 2 kere 7 üstü deprem görmemiştim ne kadar kötü bir döneme denk geldik görmediğimiz şey kalmadı yaşım daha 22 çok kötü çok acı çok
Depremi tahmin eden adamın 2 şubat youtube videosu nasıl tahmin ettiğini anlatıyor burada
Bu doğru bu arada depremler tahmin edilebiliyor artık ama ne zaman olacağı tahmin edilemiyor ne zaman olacağı tahmin edilse zaten asla ölüm olmaz
Allah'ım sen koru yarabbim.99 depremini yaşamadım ama babamın ve annemin anlattığına göre çok şiddetli ve yıkım çok fazlaymış.Bu depremde 99 depremine eşdeğer depremmiş.Allah'ım sen yardım et...
Bu o depremden çok daha kötü ne yazık ki
Deprem bölgesinde 1710 bina şuan göçük statüsünde. Can kaybını bölgedeki insanımızın hassasiyeti açısından yazmayı uygun bulmadim sizler paylaşabilirsiniz
bir hayli fazla ve dahasida olacaktır. Son yılların en büyük felaketi ile karşı karşıyayız geçmiş olsun. Çok zor zamanda çok zor şartlar altında gerçekleşti bu vahim afet. Ve sonuçları çok ağır. İlk gelişmeler bu sekildeydi
Maalesef şu ana kadar 284 kişi hayatını kaybetti ve 2000 kişiden az ölüm beklemiyorum ne yazık ki maalesef ki keşke iyimser olabilsem
Eder hocam 😥
Artçılar olsun faylar yerine oturur daha büyüğü olmaz bir daha uzun süre yani umarım 😞
Artcilar devam ediyor hala 😥🥺
Daha 2 ay devam eder onlar
Günaydın diyeceğim ama gün aymadı bugün akdeniz güneydoğu ve doğuda olanlar bilgi verebilir mi Sahutt özellikle sen Hatay'da da yıkılan binalar olduğu söyleniyor?
Çok geçmiş olsun depremi hissedenlere
Zonguldak'ta yarın kar beklenmiyor neden etsin ki ayrıca bu sistemde rüzgarın yönü poyraz olacağından benim çok bir beklentim yok Zonguldak'a
Çanakkale Gelibolu civarı sahil kesmi kar başlamış hayırlı uğurlu olsun
Bugün MGM Zonguldak'a yağış koymamıştı şuan Zonguldak'ta kuvvetli bir yağış var yani her an herşey olabilir bundan sonrası full radar takibi
Sinop için kar olarak olmasa da güzel yağış vardı büyük ölçüde kesilmiş o yağışlar. 😏
Çünkü soçi açıklarında oluşan AB zayıfladı