Ulan tam yağış giriyor güncelleme bitti tüh
Snow Hound tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Zonguldakli67 'nin siteye kar göbeğinde foto atması yok mu? 😂
Sibirya destekli polar atak denemesi geliyor. Zonguldakli67 rekor geliyor
-
Öncelikle GFS gece güncellemesi 20 Ocağa kadar olan toplam kar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Batı Karadeniz'de yaşadığım için her güncellemeyi şöyle izliyorum

Boşa demiyom şimdi bu güncelleme için bir kademe yükselebilir

-
Gece güncellemesi olduğu için denizler yatmış uyuyor AB ondan patlamadı üzülmeyin.
-
Hahaha hocam benimde memleket batı Karadeniz de maşallah nazar değmesin oradan buradan bi şekilde kar alıyor valla
Rüzgar yönü de farketmiyor bir de Karayel olsa daha iyi tabi de her türlü kütle vuruyor.
-
Batı Karadeniz'de yaşadığım için her güncellemeyi şöyle izliyorum

-
Yahu bu azora ne oldu neden hiç ortalıkta yani ispanya İngiltere bati İtalya taraflarında gözükmüyor?
İtalya da ab patlayıp duruyor normal değil mi?
-
İyi kötü değil ciddi bir şeyler kapmak gerek. Yoksa zaten kapacağız orası banko. Önemli olan efsaneye dönüşecek mi.. Ona da daha zaman var. Önce 17-19 Ocak sisteminin keyfini sürelim.
Benim fazla bişeyde gözüm yok temp 850 -12 ve temp 500 -34 -40 aralığı olsa sistemde 3-5 gün aralığında olsa yeter yağış sıkıntısı da olmasın karayel yıldız rüzgar yönü olursa da tadından yenmez
-
İtalyanın çizmesinin tabanındaki 995 ne la
-
Ecmwf de bu akşam güncellemesinde dönerse bu iş tamamdır.
-
Tepemizde o soğuklar varken illa iyi kötü bişeyler kaparız.
-
57H çok ilginç
GFS hala ısrarcı umarım sen kazanırsın GFS. Seni en çok eleştiren kişilerden biriyim ama bu sefer sen kazanmalısın.