Defolsun gitsinler duygularımızla oynayan kansızlar
Güncelleme stop etti :D
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDefolsun gitsinler duygularımızla oynayan kansızlar
Güncelleme stop etti :D
Güncelleme hevesim o kadar kaçtı ki izleyesim bile gelmiyor. Emeğe saygı için izliyorum şu an.
Sistem gelsin diye sitede yapmadığım totem kalmadı. Değişiklikler yapılmasını talep ediyorum falan eğer 1 Ocakta modeller hala değişmemiş olursa ismimi değişeceğim artık.
Ben sözümü tutarım. Yeni isim, yeni pp ve yeni kapak hayırlı olsun.
Sadece AO ve NAO endekslerine bakarsak ayın 15 inden sonra bir sistem olacağa benziyor.
Dayı eline sağlık şimdiden iyi gecelerin olsun.
Sistemler silsilesi olabilir veriler çok iyi şuan da birazdan birşeyler paylaşacağım
Hangi günler için
Herkese İyi geceler. Herkesin 3 ayları ve Regaip kandili mübarek olsun.
14 Ocak 2012 istiyorum.
Eline sağlık Whisper dayı
Kabiliyet
Pandora wriscuttern elinize emeğinize sağlık, tüm katkısı olan herkese teşekkürler arkadaşlar
Geç olsa da konuya geldik
Dayı gece 23.00'de bu konuyu kapatıver yeni model konusuna geçiş yapalım lütfen. Hayır dersen de oylama yapalım. Yeni model konusuna geçmek isteyenler bu cevaba temenni işaretini atabilir mi lütfen
11 Ocak günü Balkanlardan giriş yapan soğuk havanın etkisiyle İstanbul'da önce yağmur olarak başlayan yağışların öğleden sonra saat 4 sularında karayelin de etkisiyle kara dönecek. Beylikdüzü ve Başakşehir gibi yüksek kesimler ilk örtüsünü aldıktan sonra temp850hpa da -12 derecenin 12 ocak sabahı iyice istanbula sokulmasıyla tüm İstanbul kara gömülecek. Soğuk ve yağışlı hava ayın 12 öğle saatlerinde doğuya ilerlerken başta Kocaeli Sakarya Düzce Zonguldak Bartın Kastamonu hattını ihya edecek. Kar yağışı deniz etkisiyle beraber 3 gün sürdükten sonra ayın 15 inde 1 gün boyunca yağışlar kesilecek ve güneş yüzünü gösterecek herkes bitti sanarken 16 sı öğlen saatlerinde kar tekrar başlayarak 17 akşam saatlerine kadar devam edecek. Orta ve doğu Karadeniz kıyılarında ise kar 15 ocak günü başlayarak 18 ocak akşamına kadar devam edecek.