Üzülürüm..
Üzülme boş yere, dönüş yok çaresiz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturÜzülürüm..
Üzülme boş yere, dönüş yok çaresiz
İçimizde sinan abi haksız çıksın diye sistem gelmesini istemeyenler var gibi
İçimizde ki İrlandalıları kovalım o zaman kalan sağlar bizimdir.
Eline koluna sağlık Athena bu azminle sen bu sistemi getirirsin mutlaka
Benim kalbim bir 2012'yi bir de 2022'yi asla unutmaz zaten. Yıllar geçse de üstünden bu kalp sizi unutur mu be?
8 Ocak'ta İstanbul'un herhangi bir noktasına kar yağsın. 1 Ay cezalı üye olmayı kabul ediyorum.
Sistem gelsin diye sitede yapmadığım totem kalmadı. Değişiklikler yapılmasını talep ediyorum falan eğer 1 Ocakta modeller hala değişmemiş olursa ismimi değişeceğim artık.
O kolay mesele..
Lakin ben kalsın derim..Başka yıl veya günlere dönüp bakacaklar için kolaylık böyle bir arada bu konuda olması.
Sinan siteye bu kon yük oluyorsa gif'ler görseller eziyet ediyorsa açalım
Ah be dayı bu konuya dönmek isteyen var mıdır 2023 aralıkta açılmış kaç kere adam gibi kar ve model görebildik. Bırak kepenkleri kapatalım gidelim. Yeni yılda yeni sayfa gerek
Sen olmasan ben solarım gül beyaz gül açarım.
Gfs akşam güncellemesi sona ermiştir bu akşam modeller biraz daha toparlanma eylemine girdi gece daha da düzelmesi dileği ile. Beğeni atıp takip eden herkese teşekkürler iyi akşamlar dilerim.
Eline koluna sağlık şu sistemi bir indiremedik yav
Tamam işte üle,bizde latifeye latifeyle cevap ettik 😁😁
Dayi öyle bir yazmışan ki anlayamamışam kusura bağma dayi
Sinan hocam bu konuda kötü enerji var o yüzden yep yeni bir model sayfası açmanın zamanı geldi yarın akşam ecmwf güncellemesinden sonra gece tam 12 ye vurmadan bu konuyu kapatalım. 00.30 da ki GFS güncellemesi o konuda yapılsın ne dersin?
2-3-5-7 güne eli kulağında yağacak dersin he?
2-3-5-7 gün sonra yağarsa bu sene olmuyor ki dayi seneye oluyor 😂
Arkadaşlar size kesin bir bilgi vereyim bu sene kar yağmayacak artık umutlar seneye kaldı.
Sonuç ?
Reis kızdı hemen sonuca gelinmesini istiyor
Kaynak vermişler mi
Kaynak Havaların Sesi Forumu Mistik Sinan dediler şok oldum.