Sıra bizde inşallah hemso yüzümüz gülecek yine
Merkeze de gelecek
Şuan bile ara ara sulu kar geçişi oluyor bakalım hayırlısı
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSıra bizde inşallah hemso yüzümüz gülecek yine
Merkeze de gelecek
Şuan bile ara ara sulu kar geçişi oluyor bakalım hayırlısı
a Zonguldak Gacada sağlam kar varmış anlık örtüde oluşmuş
Tabii Zonguldak'ın bir çok yüksek kesimi kar altında şuan elvanpazarcık köylerinde bile var
inandırıcı değil pek
Salih sürekli soru sormayı bırakıp kendin araştırmaya başladığın gün olursun
2 seneye olurum meteoroliji 2. Sinifta insallah
GFS gece güncellemesi 4 5 sistemini kuvvetli hale getirip ayın 10u sibirya ile birleştirir ise 1 yıl cezalı üye kalırım SÖZ
Yahu kaçak site arıyorum sivas adana maçı için iki kar görecem diye bir türlü bulamadım bulan var mı
Asiri sicak atak yüzünden evden cikamamak
İzmirde küçük çaplı sel olmuş senin orda durum ne
Selamünaleyküm Hayırlı Sabahlar
![]()
Aleykümselam hayırlı sabahlar
Emirdağ 🤪
Bu mübarek Regaib Kandili gecesi Kar için herkes Bismillahirrahmanirrahim yazar mı?
Bismillahirrahmanirrahim
Fark ettiniz mi bilmiyorum ama ben totemi gerçekleştirmediğimden beri çok da iç açıcı güncelleme olmuyor GFS son saatte bile sistem bize daha giriş yapmamış yani demem o ki GFS gece güncellemesinde bize devasa soğukları sokarsa 1 gün cezalı üye kalmaya razıyım. Havist 20 HS puanının silinmesine razıdır. Ayrıca mustafa28 spor sorumluluğunu 23 nisan çocuklarına devreder gibi bir gün boyunca başkasına devredecektir. Zonguldakli67 foruma 12 saat boyunca hiç bir mesaj atmamaya razıdır.
GFS gece güncellemesinde Karadenizde -16 ve -20 aralığında bir soğuk görürsek 1 gün cezalı üye kalmaya razıyım. Ayrıca Whisper dayı co-adminlik görevini 1 gün başka birine devredecek. Bu arada bunları gören Angora 500
puanın silinmesine laf etmeyecek. Sinan ise 9-16 şubat sisteminin konusunu açacakmış herkes yorum yazabilecekmiş.
@Salihh ise sisteme 3 gün kalaya kadar soru sormaktan vazgeçecek desemde inanmayın Salih'ten bahsediyoruz çünkü 😂😂