Hayırlı sabahlar herkese
Snow Hound tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ocak İlk 10 gün boş geçer bu belli artık Ocak ayiyla alakali çok güzel veriler vardı bu durum üzücü ocak ayında kar yagmazsa bu enlemlere artık çok zor kar yağar umudum azaldı
Ya kardeşim ismin 8 şubat 2020 ocakta kar yağmazsa bu enlemlere artık çok zor kar yağar diyosun uygun ortam oluşsun bu enleme nisanda bile kar yağar neden bahsediyorsun sen
-
Bu işin sonunda Athena ve gollll demek istiyorum Sahutt
-
Beklenilen tarihlere geldik hadi bakalım.
Bakamıyor taraftarlar bu maçın tarifi yok bu maçın denklemi yok. Oysa Hala umudumuz var diyor Sahutt devam edin diyor oyuncularınaaa
-
:pide: :mangal:
-
Napsın hocam YB almış onuda 😅
Kükreyip sel gibi bendini çiğneyip aşacak
-
İspanya da ab patladı devamında Avrupa’ya gider bizde lodoslanırız devamında . Akşamki güncellemeden bin kat iyi yarışta kalmaya devam ediyoruz
Ege denizi ise boş boş bakayi
-
Kırmızı çizgilerden biri gerçekleşir
-
Senaryo 6
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Senaryo 12
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Senaryo 22
Senaryo 26 sinerjiye devam.
Akşam güncellemesinden sonra Yaptığım pratiklere göre yılın son günlerindeki güncellemeler hayret verici düzeyde olacak gibi . Bir saattir pratik yapıyorum bakıyorum yeni yılın güncellemelerinde ortalama-15 gözüküyor ve ani düşüş eğiliminde bizim için çok iyi bir durum.
Arkadaşlar Sinan hoca zaten bu sıcak güncellemeleri de ön görmüş. Başkana kötü soru sorup sıkıntıya sokup durmayın artık. Yeni yılın ilk günlerini bekleyeceğiz iyi güncellemeler için gibi.
-
Kapat şu güncellemeyi muhittin abi daha fazlasını görmeye yüreğim kaldırmaz.
-
Arkadaşlar tartışmaya gerek yok sisteme 8 ocak dediler diye o tarihte hemen gelecek diye bişeyde yok zaten bence bu ısınma olması çok iyi bişey bunu 9 10 undan sonra sistem gelince anlayacaksınız