ofsayt olmasa sahada maç 13 e 13 oynanmak zorunda kalırdı
Snow Hound tarafından yazılan gönderiler
-
-
Umudum hep vardı ama bugün kü güncellemelerden sonra pek umudum kalmadı 6'sı için inşallah son 3 gün kala bile değişebilir ben yanılırım
-
Zonguldakta da çok sık sular kesiliyor, acaba kuraklık kaynaklı mı diye düşünmeden edemiyorum 1 haftada 3 kesinti yapıldı. Ve belediye zam yaptı suya.
sebebi köprü inşaatı yaparken ana şebekeyi patlatmaları
-
Diyagram gerçekten umut verici ve hiç bişeyin bitmediğini gösteriyor
-
Noaa göre Ocak ayı tam bir felâket ötesi
...
felaket ötesi derken iyi anlamda mı kötü anlamda mı
-
Ben cevap vereyim sana diyemeyiz küçük nüanslar sistemin seyrini belirler bu akşam yarın sabah güncellemeleri sistemin akıbetini belirler gibi
-
İyi geceler arkadaşlar
-
Teknik direktör olan Roberto Mancini sanırım 😂
Evet o citynin başındayken şampiyonluk maçında 2 1 mağluplardı Qpr'ye karşı 2-2 olunca maçın spikerinin sözleriydi
-
Hala bir umudumuz var diyor mancini
-
Akrabalarıma 6 Ocak'ta kar geliyor dedim yüzümü kara çıkarma Allah'ım nolursun inşallah gelecek
-
20. Senaryo
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
25. Senaryo
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
O zamn Sinan başkanin dediği sistem gelmeyecek
Sinan uzun vade tahmincisi kendisi de bunu söyledi taa kasım ayından 6 ocak dedi ve 6 ocakta hareketlenmeler başladı daha belli değil yarın akşam be 31 aralık sabah ki modeller çok önemli
-
Senaryolara baktığımda uzun soluklu bir sistem ihtimali sadece 28. Senaryoda görünüyor onun harici diğer senaryolarda da kar yağışı olacak potansiyelde soğuklar var bir sistem olabilir ama kaç gün sürecek ne kuvvette olacak belirsizliğini koruyor yinede umudunuzu kaybetmeyin iyi geceler
-
28. Senaryo 204. Saat
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 28. Senaryo 336. Saat
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.