GFS'yi ilk defe bu kadar kararlı gördüm
Snow Hound tarafından yazılan gönderiler
-
-
Selamünaleyküm arkadaşlar ben gene hiç iyi değilim dinleniyorum yorulmadan bakıyorum
Hastaneye yatmayam inşallah
Aleykümselam çok geçmiş olsun
-
Tarihlerde yakın birbirine
2. dünya savaşında Almanlara zarar veren kıştır
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Gfs baya ısrarcı o çekirdek ya istanbulun ya batı karadeniz kıyılarının diyor.
-
UKMO iyi gelmiş diyorlar millet,uyanın !
Evet ukmo pazar için iyi Gfs de iyi ama icon ve ecmwf doğu karadenize veriyor.
-
Ecmwf Gfs arasında hala çok büyük farklar var.
-
Yoğun yağması görsel açıdan güzeldi lakin öyle bastığın zaman katır, kutur etmiyordu. Yağış durduğu anda şıpır şıpır erimeye başlıyordu
Yani tutuculuk bakımından pek iyi bir sistem değildi dün gece hariç en uygun şartlar dün geceydi
-
Zonguldak sabah ilk saatlerinden itibaren aralıklı ve yoğun olarak kar yağışı aldı. Bu yazıyı yazarken de dışarıda hafif kar yağışı devam ediyor. Tabi ki yüksek rakımlarda daha tutucu oldu. 0-200 rakım arası kar pek kaliteli olmadı.
Valla 0-200 de iyiydi bence tutuculuk bakımından belki dediğin olabilir ama. 1 saat önce falan çok güzel lapa lapa baya yoğun yağıyordu.
-
Daha vakit çok karalara bağlamaya gerek yok artık modeller 3 gün sonrasını tahmin edemiyor
-
Yok mu paylaşan GFS iki güncellemedir pazar pazartesi gününe iyi çıktı sunuyor. İstanbula vortex vermiş.
-
Nasıl yani bir sonraki sistem tarihi mi
Önümüzdekileri yaşadıktan sonraki sistem tarihi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bu attığı gibi gelirse dekten başka bişey olmaz geçen sene ki şubat sistemine benzer. Batı Karadeniz dek şov yapar.
-
Anlık orta kuvvet kar yağışı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.