Ben Sinan abiye 500 lira yatırdım kar yağacak dediyse yağar diye hatta dereye duaya gittik peşinden 😎
Kumar oynadığın için maalesef yağmayacak yaptığını beğendin mi Eren
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBen Sinan abiye 500 lira yatırdım kar yağacak dediyse yağar diye hatta dereye duaya gittik peşinden 😎
Kumar oynadığın için maalesef yağmayacak yaptığını beğendin mi Eren
10. Senaryo
Öteleme veya sistemin kaçma durumu yok Avrupa Kafkas Böyle bir durum yok her an buraya vakit ayıramıyoruz .
Gelecek Sistem modellerde her gün bozmadan gelirse bize ne iş düşer! Zaten bizi kabullenemeyen bir kesim var hep onların dediği olacak cinslerden yok aylar öncesinden tahmin yapılmaz yok bu tarihler de hep sistem gelmiş ne oldu şimdi 27 Aralık'ta modellerde dedik buda mı Rıfkı efendilik ! Yazdıklarım buraya değil sosyal medya üzerinde yazılanlara . ECMWF de En geç Yeni yılda düzelecektir . Sistem isterse bir iki gün geç gelsin bunda da bir sıkıntı yok sistemin 850 pha'sı -14 -16 Arasında olmasını bekliyorum ( Pratiklerime göre ) yazım hatası varsa özür dileriz.
Sakin ol başkan sen bize lazımsın. Zaten senin yeteneğinin herkes farkında 27 aralık modellerde hareketlenme başlayacak dedin ve başladı artık bundan sonrası takip. Öteleme olursa da olsun. 7 ocak 2017 yaşamayalım, 14 Ocak 2012 yaşayalım farketmez.
Ocak ilk 10 gün kıyılara kar yapacak sistem olmayacak gibi geliyor bana ama 10'unu geçtikten sonra sinan hocanın beklediğinden daha güçlü bir sistem olabilecek gibi potansiyel var.
Ege denizi çok pasif kaldı yine bence bu soğuğa reaksiyon gelmeliydi
Model sonu canavarı yaklaşıyor 😂
Yukarıda muazzam bir soğuk var.
Haydaa telim şarjdaydı gfs öğle güncellemesini izlemeye geleyim dedim kimse paylaşmıyor yaa
Kimselerde paylaşım etmemiş güncellemeyi .
Ben beğenmedim dün akşam ki güncellemede üst seviye daha soğuktu
Ama modeller bı tık bozdu gibi şimdi pek anlamadım İstanbul özelinde kar ihtimali hala var mı ya da ihtimal güçlendi mi 8 Ocak sistemi hakkında son yorumlarınızı bekliyorum hocamm
Şuan bir sistem var görünen ancak günü belli değil modeller senaryolarını deniyor. İşler şu anlık iyi gidiyor. O günlerde bir hareketlenme olacağı aşikar. Takibe devam vade uzun
İyi gecelerr 🌸
Ooo saadet hanım iyi geceler sizi model paylaşımına bekliyoruz. Ufak tefek aksilikleri sen çözersin
Bu ani stratosfer ısınması verisini şuraya bir bırakayım tek başına bir şey ifade etmeyebilir yalnız bu ani ısınma bu şekilde geçen sene yaşamamıştık
Bu sene için bir mihenk taşı olsun bize Sibirya treni gözüktü
Her ısınmanın arkasında elbet güzel bir kar yağışlı sistem alıyoruz. Isınsın ısınsın