Sinan hocam herşeye selam emojisi atmaktan vazgeç yoksa seni havaların sesi ailesi olarak çarmıha gereceğiz 😂😂
Snow Hound tarafından yazılan gönderiler
-
-
sinerji konusunu iyi ki hortlattım 😂
-
Senaryo 10
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hasta olan herkese geçmiş olsun Allaha şükür ben hasta olmadım bu sene baya dayanıklı çıktım umarımda olman sınav haftama şurda 1 haftadan az kaldı
-
8 Ocakta başlayacak 13 ocağa kadar sürecek ❤
-
zonguldakta anlık gökgürültüsü şimşek ve dolu geçişleri görülüyor
-

Sıkıntı yok Gökhan cım
Sevindim o zaman kırmak istemem
-
Neden eleştiri kabul etmiyorum dedim anladın mı şimdi
Baya takıldınız sanırım eleştiri olayına ben vade geldiğinde de eleştiri kabul etmiyeceksiniz sandım ondan öyle söyledim sadece sonra yazarken aklıma geldi dedim şimdi eleştirenlere diyor sanırım bunu ama yazmışken bu kadar göndereyim dedim yoksa kötü bir niyetim yoktu
-
Bol ayazlı bir Bartın sabahı donduk
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ben neden böyle yazdım sence
Anladım hocam seni sadece belirtmek istedim
-
Arkadaşlar bu sene eleştiri ve olumsuz yazı istemiyorum tahammül edemem ister uyarı olarak alın yazdığımı isterseniz almayın .
Cezalı üye olarak takılırsınız .
Hadi hayırlı geceler buda böyle bilinsin …
Senin bu sitede ne uzun vadeli tahminleri tutturduğunu çok iyi biliyoruz ancak eleştiri yapacağımdan değil ama ekim kasım ayından beri bahsettiğin kardan herif sistemide gelmezse eleştiriye açık olmalısın diye düşünüyorum sebebi ise senin geçmişteki iyi tahminlerini görüp bu sisteme umut bağlayanlardır. Ben eleştirmem ama çünkü ekim kasımdan ocak 6 sını tak diye bilmek çok çok çok zorlu bir tahmin yinede tebrik ediyorum tutsada tutmasada bu arada şuan eleştiriyorlarsa çok haklısın çünkü daha 6 ocağı bırak aralığın son günleri bile gelmedi. Kimseye takılma ama o gün geldiğinde eleştiriyorlarsada buna açık olmalısın diye düşünüyorum
-
Arkadaşlar size bir sorum olacak bana olduğu gibi size de kış aylarında Türkiye'nin üstünde yeşil sarı görünce sinir basıyor mu? Abi yeşili sarıyı baharda da görüyoruz zaten kış boyunca üzerimizde hep açık mavi koyu mavi mor olmalı diye düşünüyorum beni acayip sinir basıyor 😂
-
Azorun yükselcek yeri olsaydı nolurdu sanki 😂😂
Gem 6 aralıkta kıyılara kar yapabilecek düzeyde bir sistem var diyor ama ecmwf ve gfs sistemi yok etti gibi bakalım bu anlaşmazlık ne zaman bitecek 😂
-
Hayırlı sabahlar. Inşallah MGM böyle bir tahmin yapmamıştır. [attach='62868','none','fa
bu tahmini bende yaparım ne var bunda illa 1 gün yağar her yere ocak ayında dkdkdkdkdxkxkx