Sinerji için senaryolar gelsin lütfen 😂
Snow Hound tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yukarıdaki GFS kar haritasının sebebini bırakayayım şuraya mor salkım 500hpa da geldi Ömer
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Mor salkım mı ?
Farketmez 500hpa da da olsa indir morları ömerrr
-
Sinan hocam sistem tam 8'inde gelmezse 10u 11 ine kalır ise kendinizi başarılı mı sayacaksınız yoksa başarısız mı merak ediyorum.
-
Olur mu dersiniz 😂
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yeter artık ömerr agam olsan ömer paşam olasan ömer indir artık morları ömer vayyy
-
Yattı üzerimize gitmek bilmiyor hoşt artık hoşt
-
Herkese selam. Kedimin böbreklerinde kristalleşme çıktığı için alel acele veterinere geldim bütün morelim sıfırlandı şu anda isteyen paylaşım yapabilir gfs.
Usta mesajını görmemişim model sayfasında yazıp durdum çok geçmiş olsun
-
[…]
Oha ya sohbet konusuna yazmış görmemişim çok geçmiş olsun
-
Athena rezerve ettiğini unuttu herhalde 😂
-
Akşam için rezerve edeyim kendimi şimdiden
Hani rezerveci başlamamışsın paylaşmaya 😂
-
10 ocak günü haber bülteni.... İstanbul'un üzerine -42 lik bulut oturdu. Olur mu dersiniz 😂
-
Kısa sürede yoğun kardı o, yerde uzun sure kalmamıştı, Yakın tarihde 2021 şubat 3-4 gün hep yağmıştı, inş öyle olur amin..(kıyılar hariç sıcaklık sorunu vardı)
O sistemin yıldızı Batı Karadenizdi konumumda 80 cm kar vardı fenaydı. İstanbul'da da vortex olmuştu diye hatırlıyorum 7 8 saat aralıksız yağmıştı 24 ocak 2022 günüydü galiba
-
Hocam biz deniz kıyısına yakınız ya -10 bize yetmeye bilir biz onu düz -20 yapalım hocam anca yeter bize
Hayırlısı olsun inşallah gelir de güzel kar görürüz
-
Ben mor falan istemem aza tamah etmeyen çoğu bulamaz 😂 üst seviye yani 500hpa da -38 ve temp 850hpa da -10 yeterli olacaktır. Yalnız sistemin süresi biraz fazla olursa iyi olur 23 ocak 2022 gibi