Bu gece ayaz hakim olur kıyılarda bile
Keşke ayazın üstüne sabah saatlerinde güçlü bir dek yağışı olsa ama nerdee
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu gece ayaz hakim olur kıyılarda bile
Keşke ayazın üstüne sabah saatlerinde güçlü bir dek yağışı olsa ama nerdee
Ocak ayındada aynısı oldu kar rekorunu kaçırdık bu seferde aynı dışarıda inanılmaz bir soğuk var valla çok yazık oldu. İnsanın sinirleri bozuluyor cidden
Şu vorteks yüzünden çok güzel güneşleniyoruz şuan 😂
Şu saate kadar Zonguldak adına beklentilerin altında gidiyor
Bartında aynı beklentilerin çok altında ama ben demiştim ya mart ayı ocağa benzemez güneş açıları dik geliyor diye
Bartında hiç yağmamış sadece çatılar ve çimlerde mini örtü var
Bence sistemde şuana kadar yağış sıkıntısı var ama batı karadeniz kıyıları en iyi kar yağışlarını hep sabah saatlerinde almıştır bakalım neler olcak
bartın anlık hafif kar atıştırıyor
Ben bartındayım Kilimlide iyi kar tutmuş annem attıydı
Samsun 19 mayıs üniversitesi bölgesinden kar haberleri geliyor yerlerde beyazlama varmış ve kar devam ediyormuş
Modeller çok farklı çıktılar sunuyorlar her güncellemede, benim pek ümidim kalmadı Şubat için. Mart daha sağlam gözüküyor ama Şubat için de aynısını demiştik, neyse hayırlısı olsun
Benim için kış bitti artık bir sistem gelirsede ondan doğu karadenize ekmek çıkar ve inşallahta çıkar bu sene çok kar göremediler
Hangi veriye göre konuşuyorsunuz acaba şubatın daha ayın 8 ve siz şubatı kapatmışsınız ilginç gerçekten
Ayın 20sine kadar bişey gözükmüyor kıyılar adına ben mi yanlış görüyorum zaten şubat 28 çekiyor şubatı resmen kapadık derken kar görürsek sadece ayın sonunda görecez anlamında dedim ocak ayı kadar sağlam olmadığı aşikar şubatın bir çok kişi şubat çok daha sağlam geçecek diyordu ve öyle olmadığıda gözüküyor böyle düşünmem normal ben ocak ayını hatırlıyorumda 13 ocak kar yağdı 15 16 ocak kar yağdı 19 ocak yağdı 21 ocaktan 28 ocağa kadar yağdı şubat ocaktan sağlam değil
Bu sene bir daha 22 ocak sistemi gibi bir sistem geleceğini düşünmüyorum zaten öyle sistem 4 5 senede bir defa gelir hatta bu yıl kıyılar için kar yağma olasılığı bile azaldı şubatı resmen kapadık ya kıyılar adına böylesini beklemezdim sizede söylüyorum umutlanmayın en azından güzel bişey olursa daha çok sevinirsiniz
AO Ve NAO İndex
[attach='54686','none','false'][tach][attach='54685','none','false'][/atta]
Nötre gelsin ya
Ben yarın batı karadeniz kıyılarında kar görüleceğinde hala ısrarcıyım bakalım yaşayıp göreceğiz
Zonguldak'ıda atar mısın