Ben hala yarın batı karadeniz kıyılarında kar görüleceğini düşünüyorum
Snow Hound tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hayatta en çok istediğim şeylerden biride nisanda kar görmek aşırı merak ediyorum ağaçlar çiçeklerini açmış hatta yeşermiş ve kar yağıyor 😂
-
Ben cuma günü batı karadeniz kıyılarında kar yağışı görüleceğini düşünüyorum
-
[attach='54096','none','false'][/atta
4 şubat çok daha kuvvetsizken kky koyan mgm 4 şubat kuvvetlenmişken yağmur koyuyor sadece gülünür buna 😂
-
GÜNCEL
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Uzun zaman sonra geri döndüm herkese merhaba 👋
Merhaba :elkaldıranadam:
-
Batı karadeniz adına ayın 4 5 için kar ihtimali her geçen güncelleme artıyor bakalım gfs akşam ve ecmwf akşam güncellemeleri nasıl gelicek
-
Kastamonu sahil kesimi güzel bir dek yakalamış gökgürültülü 😊
Şuan bartındada yağıyor sanırım
-
İyisiyle kötüsüyle çok büyük bir sistemi geride bıraktık ne zaman geldi ne zaman gitti anlamadık umarım yine böyle bir sistem gelir güle güle git yine gel kar 😂😂❄❄
-
Yağış yağmura çevirecek gibi yağıyor
Deniz etkili kards hafif bir yağmur yağar baştan sonradan sıcaklığın iyice düşmesiyle kar acayip bastırır 😂
-
Mgm'nin beklediği 10-20 cm'lik kar yağışını 10'a bölün işte o zaman gerçek yağan kar miktarı çıkıyor.
Sen bugün bolu icin neden beklentiye girdin ki zaten mgm batı karadeniz kıyı kesiminde 10 20 cm bekleniyor dedi
-
Şubat 10 gün boş geçiçek gbi modellere göre
Öyle gözüküyor
-
Çok güzel bir sistemi sonlandırmak üzereyiz bir daha böyle bir sistemi ne zaman yaşarız meçhul içim bir buruk 😂
-
Radar takibi yapan var mı yoksa kara doydunuz mu Semih Ö. Zonguldakli67
-
Kuzeybatıdan gelen kütlelerin karaya ulaşmasına az kaldı kuvvetli kar yağışına hazırlan Batı Karadeniz kıyılar ❄❄