Gece boyu böyle gözüküyor sanki
Valla ya umudum yok ama inşallah karayele döner bir anda don olursa sular falan donabilir 😂
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGece boyu böyle gözüküyor sanki
Valla ya umudum yok ama inşallah karayele döner bir anda don olursa sular falan donabilir 😂
Böyle bişey görmedim ben ya ne saçma 😂 sanki bişey rüzgara set çekiyor batı karadenize hiç bir yerden rüzgar girmiyor 😂
Rüzgar yönü ne kadar tuhaf ya batı karadenizde kütle gelmesin diye set çekilmiş sanki aşırı tuhaf bir olay
Aksine tüm kütleleri kendine çekip İstanbula sürükledi 😊 bizede güzel Bi set çekti kütle giremedi zonguldağa. Gece sabaha doğru başlar yine bizde sanırım
Bu gece don var o zaman dondan sonra güzel bir denk bandı gelirse güzel olur 😂
Bu mezosiklon bize vuracak mı Zonguldakli67 eğer vurursa 1 metre oluruz 😂
Bu şekilde kütle alamayız daha umarım düzelir yaa gerçi çok iyi kar aldık ama efsaneye yaklaşmışken devam etsin 😂😂
Karadeniz ereğli çok normal çok tuhaf bir rüzgar sistemi var şuan açıkta doğudan batıya esiyor ereğli kısmına yakın yerden batıdan doğuya ereğli o kütleleri hep alıyor
Radar takibi yapan var mı kütleler hep istanbul tarafına gidiyor artık
MGM zonguldak radarında sıkıntı mı var Zonguldakli67
Bu soğukta nasıl eriyor
Anlamadım şap şap su falan damlıyor
karlar bir eriyorr çatıdan patır patır kar düşüyor
Samsun olarak efsaneyi yaşıyoruz Doğu Karadeniz'e de gelir insallah
Atakum merkezde bir cacık yokmuş demek ki rakım sistemi oluyor şuan için orda
Özellikle dün gece neydi ya gerçekten İstanbulun 1987 girişi gibiydi aklıma ilk o geldi
Daha -40 girecek ve neler göreceğız aşırı merak uyandırıcı 😂
Kar yağışı çok yoğun devzm ediyor ayrıca radarda muazzam kütleler var ve zonguldak'ı vurmaya devam edecek gibi
Elektriksiz kaldık ya