Aynen öyle. Sonrası dek işi artık. Sık dek bantları gelecek turuncu olanlardan 💥
Üst seviyede -40 girince bakalım nasıl aksiyonlar olacak aşırı merak ediyorum
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAynen öyle. Sonrası dek işi artık. Sık dek bantları gelecek turuncu olanlardan 💥
Üst seviyede -40 girince bakalım nasıl aksiyonlar olacak aşırı merak ediyorum
Benim bura beyazladı 146 rakım sıcaklıkta düşmeye devam ediyor. Yağışta devam ediyor 😊
Şu cepheden ne alırsak kardır valla
Anlık Zonguldak +100 rakımlarda kar yağışı etkili
Kastamonu sahil şeridi ne kadar kar alır bu sistemde ve ne zaman başlar hocalarım
En az 30 cm alır ve yarın akşam başlar diyorum ben
Anlık 2.1 dereceyiz Zonguldak
Süpersin abi 😀🤲🏻👍
Sistemin en güzel günü pazarı pazartesiye bağlayan gece olacak filyoslu kardeşim o geceye uyku biriktir çünkü zevkli olacak 😂
Cumartesi ısrarla yoğun kar diyor hayırlısı bakalım
[attach='52089','none','false'][/atta
Bugün kü güncellemede dün akşama göre düzelme var gibi ancak yarın ki siklon hala sıkıntıda gibi pazartesi günkü dek şov beklentim devam ediyor
Ama sana bir kısımda katılıyorum 500 hpa - yağış bazı bölgeler adına arttı bazı bölgeler adına biraz daha azalmış gibi oldu o da siklon ab olayından dolayı oluyor bizim içinde bu geçerli oldu kısmen hala değişime açık tabi ama ülke geneli için güzel yani...En azından İngiltere gibi ülkelerin yerinde olmak istemeyiz bu da bir teselli olur bizim için diye düşünüyorum yine de kötü bir sistem olmayacak sadece yaşa ve gör olacak yine sürprizler de olabilir yani ben bekliyorum mesela 18 ocak sistemi kötü yönde gelişti sürprizdi bu da tabi beklenmiyordu bartında düzcede karabükte beklenmeyen oldu kar rekorları kırıldı yani atmosfer kaotik diye demiyorlar boşuna hakkımızda hayırlısı yine elimizde daha ocak sonu şubat mart var umutluyum bu kıştan şimdiye kadarda görüntüler kötü değil hayırlısı
Yok zaten bunada şükür hayırlısı olsun her şeyin inşallah güzel kar yağışları alırız bu seneki kış zaten güzel uzun süreli soğuk tarafta kalıyoruz sistem geliyor geliyor büyük balığı son anda kaçırıyoruz ya kötü oluyor şubat 2021 de böylr olmuştu yaşayıp görecez artık
Maalesef öyle gidiyor aslında potansiyel büyük inşallah olumlu yönde sürprizler yaşarız
potansiyel büyükte işte dek geçtiği yeri koparıyor aslında siklonik yağış daha iyide ondada sıcaklık yetersiz kalıyor şöyle siklonun geçtiği zaman 850 hpada -12 -16 gibi girişler olsa çok muazzam olacakta işte yer seviyesi çok soğudu bakarsın beklemediğimiz olur siklonun hepsi kar olarak düşer hayırlısı olsun ya
18 Ocak sistemi kazık attı o bir gerçek Çevremiz yıkılırken biz izledik bu sefer temkinliyim o yüzden
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer temkinli yaklaşmaya devam bu sene soğuk girişlerinde yağışlarda çok büyük sıkıntılar yaşanıyor o yüzden bakıp görelim
Cumartesi sabaha doğru da kar başlar diye düşünüyorum sıcaklık da sıkıntı olmazsa kesin değil bu da yaşayacağız
Bana görede cumartesi akşam yada cumartesiyi pazara bağlayan gece başlar hayırlısı olsun siklon beni korkutuyor
Pazar sabaha karşı başlar öncesi yağmur ve kky olur. +300 yıkılır
En iyi kar yağışınında şu görüntüde 24 25 olacağını düşünüyorum hele 24ü dek şov olur diyorum hayırlısı olsunda sistemde bence bozulma var gfsde sistemdeki kar geç başlıyor umarım ecmwf çok daha iyi çıkar
Ben temkinliyim kardeşim😊 yarısı yağmur olarak bile düşebilir kıyılara. Gfs güven vermiyor bana. Son nokta koyulmadanda iyi bişey demem. Dilimiz yandı geçtiğimiz sistemlerde
Bende cumartesi günü sabah ve öğlen kar yağışı olacağını pek düşünmüyorum bizim buralarda
Semih Ö. Zonguldakli67 Gfs akşam güncellemesi hakkında ne düşünüyorsunuz