Bi vurdu geçti işte 5 dakka😊
Aynı burasıda böyle oldu bir çaktı gürledi vurdu geçti
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBi vurdu geçti işte 5 dakka😊
Aynı burasıda böyle oldu bir çaktı gürledi vurdu geçti
Neredesiniz Zonguldaklılar? Gökgürültüsünü duymuyormusunuz 💥
Güzel graupel var mı bari
galatasaray juventus maçı gibi graupel yağdı 5 dakka ve beyazlattı fındık büyüklüğünde
anlık bartın fena çaktı gürledi
Zonguldak yarında öyle olacak anlaşılan 😊
Bu kış batı karadenizde yağış sorunu var bence
Anlık bartında hafif kar yağışı mevcut
Hiç yağış alamadık yaa zonguldak bartın olarak aslında bir nevi iyi geceye yaklaşıyoruz gece alırız umarım
Yağış girerken sıcaklık artıyor bizim bu değişmeyen kural. Beklentiyi yüksek tutmadan takip edelim. Nasılsa önümüzde heyecanlanacağımız sistemler var
o da doğru 😂
Sistemin batı kolu giriş yapmadı daha tam olarak batı karadenize. Tahmini saat 16 gibi başlar ne başlayacaksa. Pek Bi beklentim yoktu zaten. Nasip diyelim artık😊
Eğer nem mgm nin belirttiği kadar düşük olursa yoğun kar görülür diye düşünüyorum şuan bide çok rüzgar var karayel üşütüyor yağış olsun yeter ki
Hani yağış😅
Yağış olsa zaten nem yükselir dewpoint o kadar düşük olmaz benim bildiğin anca yağışın ilk anlarında kar olur belki ama radar şuan boş şaka gibi 😂
Aekadaşlar sistem sürprizlere açık şuan çorumda her yer beyazladı ve yoğun kar var ben bu saatte bu kadar beklemiyordum. Akşama kadar şenlik var bana 😂
Gözünüz aydın batı karadeniz kıyılarınada gönderin 😂
Günaydın arkadaşlar bartında az bişey kar yağmış sanırım mini bir örtü var bahçelerde şuanda radarda yaklaşan sağlam bir kütle var hava sıcaklığı 1.2 umarım karayelin etkisiyle kar olarak alırız yaa
Akşam ecmwf ne derse o olacak ama mgnin radarına girmişse sistem artık beklemek kalır sadece
Bide yarın için karayell vermiş üst seviye zaten soğuk ecmwf -6 -8 sokmuş yağış yoğun diyor ee daha ne olsun umarım değişmezz
Karadenizz hazır mıyızz