Bartında anlık şuan kar yağışı hafif soğuk olursa yağış olmaz yağış olursa soğuk olmaz gerçeği var şuan
Snow Hound tarafından yazılan gönderiler
-
-
bu sistem biraz geçen seneki 28 ocak sistemini andırıyor ama onda yağış baya iyiydi bakalım sabah ne olacak
-
Yarın tamamen belli olur gibi 12 13 sistemi
-
Ben ayın 13 ü şuanki çıktılarda Batı karadeniz kıyılar dahil kar bekliyorum MGM sanırım temkinli yaklaşmış ve kıyılara kky vermiş pazartesi günü herşey belli olur.
-
Dahada çok etkili bir kütle gelmez sanırım umarım bu yıl nice sistemlere tekrar gel kar
-
Zonguldak'a fena bir kütle yaklaşıyor umarım alır
-
Sadece 10 dkda
Gözünaydın
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Anlık Bartın
-
Bir kütle ıskaladı bartını amasra tarafına kaçtı o kütle gelseydi şuan fena olurdu ama yerlerde bişey yok şuan sıkıntı yok sistem devam ediyor illaki alırız
-
Bizde de şansımıza tüm kütleleri bartın aldı neredeyse düzce-Zonguldak eli boş kaldı şu saate kadar sabah ve öğle saatlerinde fena değildi öğleden sonra saat 4 den beridir yağış yok kütle yakalayamadık
Bartın almadı amasra kurucaşile cide tarafları aldı hep
-
Zonguldak gök gürültülü kar yağışı mevcut💓
Reis memleketimi özledim fotolar bekliyorum senden ben bartındayım şuan çok uzak olmasada zonguldak bir ayrı yok mu şöyle tepeden 😂
-
Mgm nin verdiği sıcaklık değerinden 2.5 derece düşük ilerliyor
Şuan zonguldakta iyü bir kütle var sanki nasıl orda durum
-
Eser14 Snow Hound gözünüz aydın olsun :alkıs: :alkıs:
Sağolasınn
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bartın
-
Bartında şuan efsane lapa lapa lapa kar yağıyor sabaha kadar böyle devam ederse en az 10 cm