hazır mıyız ❄
Snow Hound tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hazır mıyız? ❄
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
3. olanın konferans ligine gitmesi büyük avantaj bence iki takımda avrupada yoluna devam edecektir bu gruplarda ama konferans liginde mi uefa avrupa liginde mi ona bakacaz
-
Dediğin de tuttu biraz
Olimpiakos ve antwerp baya iyi oldu ikisinide iki maçtada yenmesi lazım fenerin
-
Belçika takımları gelirsede güzel olur antwerp genk gibi
-
Ülke puanında rakip olduğumuz ülkelerden takımlar gelirse çok iyi olur. O yüzden ilk torbadan dinamo zagreb ve olimpiakos çektim 2. torbadan celtic ve rangers çektim 3. Torbadan galatasaraya sparta prag çektim 4. torbadan Fenerbahçeye rapid wien ya da sturm graz olabilir
-
Beşiktaş'ın CL grup kurası hakkındaki tahminim;
Sporting Lizbon 🇵🇹
Manchester United 🏴
Leipzig 🇩🇪
Beşiktaş 🇹🇷
-
mustafa28 5 takım kalırsak gruplara mükemmel olacak ama Trabzonspor ve Sivasspor'un rakipleri zorlu bakalım hayırlısı ama ben yinede Roma maçının Molde maçına göre daha böyle rahat geçeceğini düşünüyorum elensek bile çünkü onlarda sezonu yeni açıyor ben moldede korkuyordum öylede oldu adamlar hazır bir takım
-
Cide kurucaşile amasra ve akçakoca sahilleri kuduruyor kudurduu
-
amasraa sahill fenaa radarda
-
-
Mbappe, PSG yönetimine takımdan ayrılmak istediğini iletti.
Mal bu yeminle
-
Mgm işini garantiye almaya çalışıyor diyebiliriz samsunada 2 gündür şiddetli yağış verdi ama toplasan 6 7kg anca düştü ondan önce istasyonların yanlış saydığı bi 50kgmımız var buna da şükür. Ecmwfyide anlamıyorum olmayacak yerlere kuvvetli yağış veriyor ama kütle yönü kötü olduğu için şehrimizi de tanıdığımız için biliyoruz allahtan ne olcak ne bitcek :D
Inşallah yağar doğru dürüst yağış alamadık
-
Mgm kaç gündür ısrarla yağmur koyuyor ama yağmur falan yok Zonguldaktaa
-
Rüzgarın yönünün ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladık ve istediğimiz yağmuru alamadık zonguldakta