Denize daha çok yağdı doğru dürüst yağış göremedik es geçti burayı
Snow Hound tarafından yazılan gönderiler
-
-
[attach='35051','none','false'][/at
Bişey olmaz yarın foşur foşur yağmurda söner
-
Fevzi Burak hocam özellikle batı karadeniz zonguldak bartın için analizlerini bekliyorum
-
Ben böyle işe başlarım sanki Şampiyonlar Ligindeyiz bu ne biçim Kura Trabzonspor Roma’yı elerse zaten kupayı alır da eler mi
Roma için üzüldüm erken veda edecekler
-
Galatasaray’ın yeni sezon formaları
Bir sezonu anımsatıyor değil aynısı da hangi sezon
[attach='34779','none','false'][/atta [attach='34780','none','false'][/att
çok kötü bence eminim galatasaraylılarda beğenmemiştir
-
Misli.com 2.Ligde Guruplar Belirlendi
Beyaz grup aşırı zor olmuş
-
Yatın galik

Yok gök gürlüyor şimşek çakıyor bunu izlemem gerek 😂
-
İyi de ben yarışma da 2500 HS dedim
Aga bana neden ciddi geliyorsun ya 😂
-
Sende de renkli nick var, yönetim diye atmadiysa bilemedim.Yazar Mustafa atmadiysa atarız Gökhan sıkıntı olmaz

Ben HS demedimki TL dedim 2500
2500 tlye tekabül etmiyor mu 😂😂 -
Tamamdır abim eline emeğine sağlık.
Bende sana atıyorum şimdi
2500 tl m nerde 😂
-
Oluyomuymuş öyle🤔 ben bişey görmedim ula seri Bi şekilde takımlara bile bakmadan tıkladım geçtim😅
Şaka yapıyorum ya tebrikler 😂
-
Ben hepsini sallama ettim ula😅 şansa Bala tutmuş😊
Benden kopya çektiğini ikimizde biliyoruz 😂
-
Daha Çok Göster
Sinan = 500 HS
Whisper = 1000 HS
Aybars = 1250 HS
Zonguldakli67 = 2500 HS
ArdaAlper = 500 HS
Snow Hound = 2500 HS
mustafa28 = 750 HS
Sahutt = 750 HS
Saadet = 500 HS
UsTaD = 500 HS
iki tane hepsini doru bilen arkadaşımız var Whisper hocam dağıt dediğin an dağıtmaya başlayacağım
Bu maçlara iddaa oynansa zengin olurdum galiba vay be hepsini bilmişim 😂
-
Geç kaldık ama bulunsun bakalım
Beklenen Hadise Gökgürültülü Sağanak Yağış Beklendiği Yer Batı Karadeniz Bölgesinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların bölge genelinde Çarşamba (07.07.2021) günü yerel kuvvetli (21-50 Kg/m2), Düzce, Zonguldak ve Bartın çevreleri ile Kastamonu'nun batı ve kıyı kesimlerinde çok kuvvetli yer yer şiddetli (51-100 Kg/m2) olacağı tahmin ediliyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Başlama-Bitiş Zamanı 07.07.2021 00:00-07.07.2021 23:59 Beklenen Hadise Gökgürültülü Sağanak Yağış Beklendiği Yer Sakarya ve Kocaeli çevrelerinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların Çarşamba (07.07.2021) günü çok kuvvetli yer yer şiddetli (51-100 Kg/m2) olacağı tahmin ediliyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Başlama-Bitiş Zamanı 07.07.2021 00:00-07.07.2021 23:59 Hadisenin Şiddeti Kuvvetli Yağış Yağış falan olmadı zaten Zonguldakta
-
Daha Çok Göster
A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, 8 Temmuz Perşembe günü Riva'da basın toplantısı düzenleyecek.
EURO 2020'ye grup aşamasında veda ederek hayal kırıklığı yaşatan A Milli Futbol Takımı'nda teknik direktör Şenol Güneş basın toplantısı düzenleyecek.
Güneş'in 8 Temmuz Perşembe günü saat 12.00'da, Riva Hasan Doğan Kamp Eğitim Merkezi Orhan Saka Salonu'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayacağı
belirtildi.
Hmm geç kaldı bence .
İstifa beklemiyorum, istifa ediyorum derse bu işte iyi bir tazminat ve anlaşma var derim.
Bence havaya havaya sıkacak ve yarısını da anlamayacağız.
Şöyle der bence
"Tecrübe yok bizde"
"Bizim elendiğimiz gruptan bakın takımlar nerelere gittiler,zor grup, güçlü grup cırt zirt vsvs"
Neden istifa etsin ki adam takımı avrupa şampiyonasına son dünya şampiyonu fransayı yenerek en az gol yiyerek götürmüş dünya kupası elemelerine muhteşem bir başlangıç yapmış belkide dünya kupasınada götürecek burda istifa etmesi ya da görevine son verilmesi anlamsız olur