Hava günlük güneşlik zonguldakta hani yağmur nerede 😂
Snow Hound tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ben 1 hafta öncesinden böyle bir yağmur olacağını öngörmüştüm ve sormuştum modellerde gözüküyordu bu serinlikte gayet normal serinlik geleceğide belliydi
-
Geçenkinin tekrarını yaşıyoruz çok fena kesin sel basmıştır bir yerleri
-
Zonguldak'ta yaşayanlar yine iyisiniz

Ne iyisi geçen gün evi su basıyodu zor kurtardık bide heyelan olmayan yer kalmadı dünyanın yağışını gördük çok yağmasin büyük olan teğet geçsin
-
Var mı böyle başkan bir de şampiyon yapsa takımı tadından yenmez
+ Akşam yemeği hamsi tava. Üstüne 1000 tane Trabzon formasına bağlar Ahmet Ağaoğlu 😃😃. PSG ye
-
Trabzonspor PSG’ye hazırlık maçı teklifinde bulundu fakat Fransız kulüp 250 bin Euro ve tüm masrafların karşılanmasını istedi
Afedersiniz para ......... bizden mi istemişler masrafları bide 😂
-
Yine gollü maç oluyor 5 gol var şimdilik dakika 83
Fransa yenilgiden 3-1 öne geçti.. Şimdi de durum 3_2 oldu Fransa önde.
İnşaallah yine bir uzatma görürüz.
Allahtan başka şey istesen olurdu bence 😂
-
Hırvatlara helal olsun bee 3 1 den 3 3 yaptılar skoru
-
Fatih Baturaygil: Trabzonspor bakanlık düzeyinde bile arandı ancak Eskişehirspor'a karşı Trabzonspor yönetiminin ve Trabzon halkının bize karşı bir olumsuz bir tavrı var. İnanın gitmeyen telefon kalmadı. Cumhurbaşkanı hariç herkese arattık ama imza vermiyorlar.
Helal olsun onlara o zaman vermeyin imza mimza
-
Haftaya pazar günü doğu marmara ve batı karadeniz kıyıları için geçen gecenin tekrarı olabilir diye düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz Fevzi Burak
-
Daha Çok Göster
Avrupa şampiyonası
Danimarka Galler'i bozguna uğrattı.
Danimarka 4 Galler 0
Şimdi devam eden maçta ikinci yarı dakika 54
İtalya 0 Avusturya 0
Avusturya dişli rakip görünümünde.
Ve golü attılar ama ofsayt galiba
-
Zonguldak ve bartına denizden sağlam kütleler inmiş takip edemedim 1 2 gün allah kaza bela vermesin inşallah bir sıkıntı yaşanmaz bereket ve aksiyon olarak kalır. Kütleler gerçekten güzel ve etkili duruyor.
Sen ne diyosun ben böyle bir yağmuru uzun yıllardır hatırlamıyorum
-
Balkonda gider tıkanmış bizim acayip su vardı temizledim şimdi
-
ben son yıllarda böyle bir yağmue ilk defa gördüm
-
ananı satayım dolu yayıyor fındık kadar