THE_AZOR tarafından yazılan gönderiler
-
-
Kaybedilen hiç bir şey yok yanlızca biraz gecikecek o kadar

-
neyseirşeye yorum yazmamaya karar vermiştim ama neyse azor hocam gem kaç senedir Ecmf yanına cekmemismidir
UNuttunuz galiba geçen seneki Ocak sistemin'dede gem ısrar etmişti ama dediğinizde %51 haklısınız ecmf uyar zamanla
-
JMA efsane çıkmış gem gibi Çin modeli
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Çin değil japon ama gerçekten de başarısızdır
-
Efsane olacağını zannetmiyorum. Fazla ümitlenmeyin. 22 aralık kazığının, sisteminin hüsranı henüz dinmedi

22 Aralık sistemin neresi kazık ülkemizin %70 kar yağdı
-
İtalyanlar bile sistem sizin diyor telaşa gerek yooookkkkk
Sıcaklık

Yağış

-
Bu yaşadığımız sistemi ilk gösteren gem modeli yılbaşı sistemini alın bu sistemde sizin diyor
Hemde tamda sistemin girmesi gereken yerden noktatan.
-
Eps den destek geldi 2021 efsanesine az kaldı unutmayın efsane kolay gelmez

-
5 Ocak tarihine kadar kar birikimi
Tek rakibimiz Alaska

-
-
mükemmel kar yağıyor CANLI
-
23 Kasım'da yaptığım tahminimin arkasında olduğunu söylemiştim modeller sistemi kuşada döndürür efsaneyede çevirir 21 de dediğim sistem sistemler silsilesinin başı... sistem 3 aşamadan oluşuyor Ocak 5 beklediğim sistem efsane olma yolunda ama bir bakarsınız 3 de efsane olur bu sistemlerin konumuna göre değişecek.
10 Aralık'ta yaptığım tahmin emin adımlarla hedefe doğru ilerliyor
Bunu birkaç veriyle paylaşmak istedim girdabın dağılma tarihlerinde sistem alacağımızı tahmin ediyorum sistem orta Avrupa dan yol alıp üzerimizde sistem oluşturmasını bekliyorum

-
Hocam gelirse Marmara sistemi gibi görünüyor.
Ülke sistemi olmasını bekliyorum ya hep ya hiç
-
Aralık ayının son günlerinde orta Avrupa koridoru açılıyor bu bölgeden soğuk hava dalgası muhtemel hale geliyor.
Ve muhtemelen geliyor tamda adresinden

-
Aralık ayının son günlerinde orta Avrupa koridoru açılıyor bu bölgeden soğuk hava dalgası muhtemel hale geliyor.

Gefs kontrol den zamanında hareket