Aralık ayının son günlerinde orta Avrupa koridoru açılıyor bu bölgeden soğuk hava dalgası muhtemel hale geliyor.

Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAralık ayının son günlerinde orta Avrupa koridoru açılıyor bu bölgeden soğuk hava dalgası muhtemel hale geliyor.

Bu sene accu ne diyorsa o

Ben zaten 8 Aralıkta yağtığım tahminimde kar zor demiştim hatta daha öncede bir yazımda ama onu bulamadım. Benim beklentim 27 sonrası ve yılbaşı .
Ocak ayı ilk verileri umut verici bizim coğrafyada sıcaklıklar mevsim normallerinde gözüküyor Sibirya kökenli sistem almamız muhtemel Ocak ayının 14 doğru sistem beklentim var yurdun kuzeyinde etkili olacağını tahmin ediyorum.
Gem kontrol iyi bir sinoptik verdi
son a o nao verilerinde düzelme var güncellemelere yansımasını bekliyorum

Dün gece ki efsane güncelleme sonrası oluşan kar haritası ümidimizi kaybetmeyelim halen gelme ihtimali var bu tamamen basınç dizilimleriyle alakalı atmosfere güveniyoruz.
Orta vade eps verileri hala bizim coğrafyadan yana.. Aralık son hafta için her bir güncelemede önem kazandı cuma gününe kadar netleşeceğini düşünüyorum... daha önce yaptığım kendi tahminimdede özellikle 27 Aralık ve yılbaşını hedef olarak göstermiştim

Sistem bozmadan bize sokan tek sinoptik GEM
THE_AZOR hocam doğu karadeniz için nasıl olucak bu sistem kıyılar etkilenecek mi
En kötü senaryonun biri bu
Karadeniz bölgesi metreleri hazırlayın
hocam şu yeşil kısımlar kıyılar sahillermi oluyor? renk yağmurda onu demiyorum karadeniz doğusundaki
evet ama 1 gün gecikmeli oralarda nasibini alır
varmı bu sahneleri özleyen 240 ecmf

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Saatide verseydin başkan😅
Bu ermişliğe giriyor yalnız ![]()
GFS kar haritası