Hafta sonu Arap kızı camdan bakacak ![]()

Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHafta sonu Arap kızı camdan bakacak ![]()

B.çamlıcıcadaki bayrağımız lodosun etkisiyle yırtıldı
Yırtılan bayrağın yerine yeni bir bayrağımız dalgalanıyor ama rüzgar şiddetlendi korkarım akıbeti aynı olacak yetkililer en azından salı gününe kadar kaldırabilirler
Toz taşınımı hat safada hem bereket demek hem hava kirliliği
B.çamlıcıcadaki bayrağımız lodosun etkisiyle yırtıldı
Aman aman diyimm pazartesi dışarda olanlar dikkat ağaç ve çatı uçması hadiseleri meydana gelebilir
Bu geceden başlayarak pazartesi geceye kadar yer yer hızı 100 km bulan fırtına hızıyla karşı karşıyayız özellikle soba yakanlar için büyük tehlike arz ediyor

12 Kasım'da yaptığım tahmin yavaş yavaş hedefe doğru ilerliyor sistem tarihini revize edebileceğimi söylemiştim 5 gün kadar erken gelebilir yeni veriler biraz daha sağlama almaya çalışıyorum bunun gibi Güney enlemlere akacak soğukların balkanlardan sonra ülkemize doğru daha sert bir sistem olma ihtimali de büyük olasılık.
ICON çoşturdu ülkemizin batısını
Marmara bölgesinde rüzgar hızı bugünden itibaren kademeli olarak artıyor cuma günü sidetlenecek lodos pazar, pazartesi felaket boyutlara ulaşıyor fırtına hareketi saatte 120 km gibi

cuma günü için tehlikeli bir gidişat vardı ama gücü azalmış görünüyor yarın netleşir.
12 Kasım'da yaptığım tahmin yavaş yavaş hedefe doğru ilerliyor :olumlu:
Beklediğim sistem modellere yansımaya başladı

Hocam elinizde varmı veriler modeller felan atında bizde biraz sevinelim
biraz daha beklemeyi düşünüyordum ama şöyle söyleyeyim aralığın 10 itibaren soğuklara hapsolacağız İstanbul için sınırda sistemler gibi dursada özellikle 15 sonra yer yer süpriz yapacak noktalar var
Özellikle Aralık ayının son haftasında bomba saklı hadi bunuda vermiş olayım.

12 Kasım'da yaptığım tahmin yavaş yavaş hedefe doğru ilerliyor :olumlu:

Aralık ortası erken kış adım adım geliyor amatör meteorolog arkadaşlar yavaş yavaş dillendirmeye başlamış. :hoscakal:
Not : sistemi ilk söyleyen benim kimseye kaptırmamm
Öğlen saatlerinde yanlış verileri yayınladım Fransızcanın azizliği işte yeni veriler geliyor ama sistemi sağlama ya almam 1 haftayı bulacak sabır ama tarileri revize edebilirim Aralık 10 -15 tarihleri arasınde bekliyorum erken kış sistemini

Hocam yanlız bu ocak 2022
Ayn
Hocam yanlız bu ocak 2022
Aynen doğru söyledin pardonn