Aralık ortası erken kış adım adım geliyor amatör meteorolog arkadaşlar yavaş yavaş dillendirmeye başlamış. :hoscakal:
Not : sistemi ilk söyleyen benim kimseye kaptırmamm ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAralık ortası erken kış adım adım geliyor amatör meteorolog arkadaşlar yavaş yavaş dillendirmeye başlamış. :hoscakal:
Not : sistemi ilk söyleyen benim kimseye kaptırmamm ![]()
Evet 12 Kasım'da yaptığım tahmin yavaş yavaş hedefe doğru iniyor erken kışa hazır olun.
Aralık ortası buralar çok hareketlenecek
Ekim 28 de yaptığım tahminler gücünü azaltarak gerçekleşti yada gerçekleşecek, yalnız 14 Kasım beklentim kuzey kıyılarını sıyırıp geçecek olması beni üzdü...
Yalnız Kasım sonu beklentim yağışla beraber gücünü artırarak gelmesi en büyük temenimki Kasım ayını kötü geçirdik demeyelim.
Not :Aralık ortası ilk kar beklentim halen devam ediyor ilk veriler Aralık'ta erken kış yaşayacağınıza dair Aralık ortasıni ben kapattım haberiniz ola =D
Nerdeyse hepsi bi tamam geldi güçlerini kaybetsede şimdi gözüm büyük balıkta...
Evet 12 Kasım'da yaptığım tahmin yavaş yavaş hedefe doğru iniyor erken kışa hazır olun.
Aralık ortası buralar çok hareketlenecek
Veriler çok yakında.....
Kutuplara hapsolan soğuklar elbet bir gün bir yerlere patlayacak bu ayın 25 gibi ya Avrupa ya biz

Kasımda 3 sitem beklentim var bunlar şiddetini artırarak gelecek 7 ve14 Kasım.
Tahminim Kasımın son haftasında gelecek sistemin Kasım efsanesi olmaya aday olacağı
Ekim 28 de yaptığım tahminler gücünü azaltarak gerçekleşti yada gerçekleşecek, yalnız 14 Kasım beklentim kuzey kıyılarını sıyırıp geçecek olması beni üzdü...
Yalnız Kasım sonu beklentim yağışla beraber gücünü artırarak gelmesi en büyük temenimki Kasım ayını kötü geçirdik demeyelim.
Not :Aralık ortası ilk kar beklentim halen devam ediyor ilk veriler Aralık'ta erken kış yaşayacağınıza dair Aralık ortasıni ben kapattım haberiniz ola =D
Bu çıktıda ısrar ederse belki bişeyler olur ama sabaha değişirse bişey çıkmaz
Cumada anlaşalım ![]()
Fazla güneyleyeceğini sanmıyorum soğukların. GEM'in kendi analoglarına bile ters.
Gem modelinin geçen seneki yılbaşı sistemini doğru tahmin ettiğinide unutmayalım
Gem tam nokta atışı yapmış cuma gününe kadar noktayı koymuş olacağız

Aralık ayının ikinci haftasında tahmin bile edemeyeceğibiz şeyler olabilir veriler yakında gelecektir takipteyim.
Kar geliyor diyorsun :snowboard:
THE_AZOR :kas:
Efsane Kasım şenliklerine hoşgeldiniz ![]()
Bu sene sinoptik leri ben çiziyorum bilginize siparişleriniz kabul edilir :'D
Tahminimiz de ne demişiz

Galiba aynısı tabi rüyada değilsem gefs kontrol bir şeyler gösteriyor biri beni çimdiklesin :-D

Tahminim Kasımın son haftasında gelecek sistemin Kasım efsanesi olmaya aday olacağı
10 gün öncesinden yaptığım tahmin tutarcasına geliyor ilk sistemi kuzeyimizden kıl payı kaçırdığımızıda hatırlatırım
yavaş yavaş pişiyoruz tahminciler kulvarında ![]()
geçen hafta yaptığım tahmin ilk sistemi ucundan kaçırsakta ikinci sistem yola çıktı bile Kasım son haftası sistemi hala radarımda
İlk kaçan sistem

İkinci sistem
Efendiler, yarın Cumhuriyet'i ilan edeceğiz. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()