ECMF verileri birbiriyle çok çelişkili ilk haritaya göre batıya yönelmesi imkansıza yakın

Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturECMF verileri birbiriyle çok çelişkili ilk haritaya göre batıya yönelmesi imkansıza yakın

Güncelleme kazası diyelim
14 günlük kar haritası

Atmosfer bizimle maytap geçiyor yanlış senaryo bu akşamki güncelleme.... bence bu sistemleri en iyi okuyan Gem
AZOR'un bukadar güçlü olduğu sinoptikle en az 3 level daha güçlü gelmesi lazım saat olarak 240 altına inmemiz lazım biraz daha sabır sistem nasıl olsa bizim.
Efsane yarış efsane şampiyonluk
Bravo VERSTAPPEN :kas: 

Formula 1 nefes kesen yarış var 1. Son turlara kaldı hadi verstappen :kas:
İtalyanlar kıskançlıktan kendileri çizmişler haritayı......Çok güldüm yaa
Şu an için efsane bir sistem adayı ![]()
Yanlışım varsa biri düzeltsin 2016 anımsatıyor sistem
Bu güncelleme de batı Karadenizdr 120 cm gören yerler olur
En az 4 gün aralıklarla dek görürüz bu güncellemeye göre birde hesaplayamadıkları var onu söylemiyorum bile
Bugünlü çıktısında a-o bile aşırı negatife indi görülmemiş bir kararsızlık var artık güncellemelerde %80 bize verecektir saçma güncellemelerde kararsızlığı kapılmayın Aralık 15 sonra kış başlıyor ve en az 3 hafta sert bir soğukla karşı karşıyayız.
Daha önceki yazılarımdada söyledim sistemler silsileine hazır olun bu senenin ilk sert sistemi bizim coğrafyaya iniyor Amerika'dan ve Avrupa'dan önce kusursuz olmayacak bunu bilin Ocak ayının 12 kadar donacağız .
gfs 2 güne sistemi oturtur gem farklı çizgide gidiyor arası bir şey gelecek ilk sisteme takılmayın asıl sistem 25 Aralık ve Ocak başı