Sistemler silsilesi geliyor daha öncede yazdığım gibi ayrıca Ocak verileride güzel gelmeye başladı .
THE_AZOR tarafından yazılan gönderiler
-
-
23 dek alarmı verecek mgm
-
Geliyor gelmekte olan tüm ihtişamıyla
-
Rota belli güncellemelrr 2 gün kadar daha doğu batı yampalar önemli olan 12 den vurması.
-
Azor kutupa ulaştı Gem güncellemesinde ecmf de arkasından gelecek.
-
Ahh evet unutmuşum :elkaldıranadam:
-
19 Aralık'a kadar kar derinliği
-
çok şiddetli geliyor fırtına hattı oluştu buna şimşek ve yıldırımlar da eşlik edecek
-
Hocam doğu karadeniz kıyıları adına ocak başımı birşey diyebiliyoruz yoksa aralık sonumu?
Aralık sonu sistemi ülkemizin%70 kapsıyor Marmara,Karadeniz ve iç bölgeler ağırlıkta Ocak çok karışık ama GELECEK HEMDE SİLSİLE HALİNDE
-
23 Kasım'da yaptığım tahminimin arkasında olduğunu söylemiştim modeller sistemi kuşada döndürür efsaneyede çevirir 21 de dediğim sistem sistemler silsilesinin başı... sistem 3 aşamadan oluşuyor Ocak 5 beklediğim sistem efsane olma yolunda ama bir bakarsınız 3 de efsane olur bu sistemlerin konumuna göre değişecek.
-
Burak bey doğru söylüyor Ocak 12 sonra bizim coğrafyada sıkıntı başlıyor en sert sistem yılbaşı Ocak 5 arası yağışta sıkıntı hiç yoooog
-
Azor resmen temizlik yapmış ...biraz daha doğulu yükselirse şahane olacak
-
Tam paylaşıyordum siz paylaşımlarınız umut verici özelikle yılbaşı haftası sert soğuklar olacağı beklentimi yükseltim.
-
Yarın buralar çoşacak haberiniz olaa
-
Kayma yok bence ama sizinde tahmininize saygı duyarım.
Gem modeli ısrarcı tabi bende =D