Sakin olun emin adımlarla geliyor gelmekte olan
THE_AZOR tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yalnız detayı fatketinizmi İstanbul ne öğle
165 kg

-
Bu güncellemeyi unutun
-
Dikkat ettim,her şeyi kendi lehinize çeviriyorsunuz,yapmayın bunu...22-23 Aralık'ta kar olsa bakın ben demiştim size diyeceksiniz...Ayrıca yılbaşında veya en azından yılbaşı tarihleri civarında tahmincilerin çoğu kar olacağı yönünde görüş bildiriyor,siz bunun farkında değil misiniz,bir de soruyorsunuz...
Tartışma ortamı yaratmıycam artık cevap vermeyeceğimi söyledim ..ne yazdıysam o ama bakın ne yazdıysam
-
23 Aralık'a kadar kar birikimi

-
Bizde Ekim ayında demiştik başkan 24 Aralık diye. Hatta tüm sırrı bozduk😅
İstanbul'da 22-23 Aralık kar zor ama şunu söylüyorum bilmiyorum diğer değerli tahmincilerimiz söyledimi yılbaşında kar var

-
biraz daha beklemeyi düşünüyordum ama şöyle söyleyeyim aralığın 10 itibaren soğuklara hapsolacağız İstanbul için sınırda sistemler gibi dursada özellikle 15 sonra yer yer süpriz yapacak noktalar var
Özellikle Aralık ayının son haftasında bomba saklı hadi bunuda vermiş olayım.

23 Aralık'ta yaptığım tahminde belirttiğim gibi
Hedefe doğru ilerliyoruz inşallah hepsi gelecek Aralık tahminlerimin ...Kasım ayında yaptığım 3 tahminimdede başarılı olmuştum.
Aralık 15 sonrası soğuk taraftayız sistemler adım adım soğuyarak geliyor 21. Sitemin arkasından tekrar bir sistem var aslında sistemler silsilesi diyebiliriz buna.
-
o nasıl dek bandı hedefini bodrum Marmaris çevirmiş ilerliyor

-
Şuraya bir kar haritası bırakalım
15 günlük kar haritası dekler ateş ediyor

-
Yaklaşık 33 gün önce yaptığım sistem tahminlerimde 3/3 yaptım Kasım son haftası sistemi maalesef can kayıplarıyla karşılaştık efsane derkende bunu kasdetmemiştim
ama rekor hava olayları gerçekleşti.Şimdi sıra Aralık 10 tarihleri yada civarındaki sistemde aralığın son haftası bir sistem daha belirlemiştim ama Semih bey duyurmuş geç kaldım yanlız o sistemin son hafta değilde 21 gibi gelme ihtimali büyük .
nokta atış gibi duruyor daha zaman var nede olsa acemiyiz

-
Akdeniz demek bereket demek Akdeniz demek kar demek .
-
Gfs güncellemesi sabaha göre bayağı iyi ilerliyor
-
Saatte 100 km fazla gfs 330 saatte vermiş 120 saatte verip inerse fena sistem olacak

-
Aralık son 8 günü soğuk yağmur
,Kar ......yılbaşı mola ocak 5 gibi yeni bir sistem bu sistem tam bir kış sistemi olmasını bekliyorum.
zaman çok değişim olacaktır

-
neymişim acemiymişim AZOR'un altında acemi yazıyormuş ne yazdığı hiç umrumda değil ...acemileri okumasınız bu kadar basit bir dahada cevap vermeyeceğim yoluma devam edeceğim.