İyi günler HS ailesi.Yeni katılan arkadaşlar
sercan10 Havalarsoguk Qortez53 hosgeldiniz.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİyi günler HS ailesi.Yeni katılan arkadaşlar
sercan10 Havalarsoguk Qortez53 hosgeldiniz.
Takip edelim THE_AZOR :olumlu:
cografyaciburak takip ederiz yine bu sezonda.Hosgeldiniz, başarılar
Selamünaleyküm, iyi aksamlar Havaların sesi. Az daha beklemeye devam. Sonrası iyi bir kıs sezonu olsun insaallah.
ABD'nin kuzeyinde 25 dereceye varan sıcaklık düşüşü bekleniyor...
"Bu durumda yoğun bir kar yağışı öngörülmese de, Idaho ve batı Montana'dan Wyoming'e, kuzeydoğu Utah ve kuzey-orta Colorado'ya kadar bu hafta sonundan bu haftanın başlarına kadar dağlardaki sırtlar ve zirveler üzerinde birkaç santim olabilir.
Diye yazmış Accuweather...
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
accunun elemanlarindan ben noll aralikta ssw bekliyor.erken kis olacak demeye getiriyor.muhtemelen kasim aralik ayinda istanbulda dahil kar ihtimali var.endeksler negatife ine bilir bu durumda. Bu da ozellikle bati kesimlerin sert kis gecirme ihtimalini artiriyor. Yinede kasim ayi tahminlerini gormek lazim.
Takipteyiz :alkıs: :alkıs: :alkıs:
Hayırlı akşamlar.
Sercan 42 42 Sahutt limak82 yeni yaşınız kutlu olsun.
Yagislar her guncellemede istanbul icin artacaktir. Bu denli serin/soguk havaya modellerin gosterdiginden daha fazla yagis olur.
Takipteyiz Efsane-Semih
Antalya, İbradı, İBRADI En Düşük Sıcaklık.
06-09-2021Eylü
16 derece olur
Uşak, Merkez, UŞAK HAVALİMANI En yüksek sıcaklık 28.5 olur
Herkese başarılar 🌺
26 derece olur. Basarılar
Uşak, Merkez, UŞAK HAVALİMANI En Düşük Sıcaklık 14.5 olur. Saadet basarılar.
Arkadaşlar çok aktif olamıyorum ailecek covid olduk önemli bir durum yok ancak pek fazla giremiyorum foruma hoşgörünüz için teşekkürler
Geçmiş olsun hocam
14. Hafta 21.8.2021 Ağustos Cumartesi Iğdır, Aralık, ARALIK En Yüksek Sıcaklık, 30 derece olur. Sahutt başarılar.
13 Hafta 14.8.2021 Ağustos Cumartesi Zonguldak, Kozlu, KOZLU En Yüksek Sıcaklık 26 derece
UsTaD başarılar dilerim
12. Hafta 07.8.2021 Ağustos Cumartesi Muş, Merkez, MUŞ En Yüksek Sıcaklık 32.5 olur. Eren basarılar.
11. Hafta 31.7.2021 Temmuz Cumartesi Trabzon, Çaykara, ÇAYKARA En Yüksek Sıcaklık 26.3
Başarılar Misterno
En yüksek:29 derece olur.
Başarılar 55KARLIGUNLER