12 atarım
6 yetistiremem cepten Harun.
Uyarsa atarım 12 saat aralıklarla
Kralsın abim ????❤❤
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur12 atarım
6 yetistiremem cepten Harun.
Uyarsa atarım 12 saat aralıklarla
Kralsın abim ????❤❤
musait biri varsa paylaşabilir mi ? İyi gidiyor şu an
bu arada gfs akşamdan daha iyi ilerliyor
Gfs yorumu almadan uyumam
Valla onu unutmuşum ??
Abilerim, arkadaşlarım. Rahatsız olan varsa inanılmaz şekilde anlayış ile karşılar bu işe direk son verebilirim. Son zamanlarda baya bir yanlızım. Onca kalabalığa rağmen aşırı yanlızım. Burada isyan konusu olunca bir burda dönüyorum içimi öyle böyle. Bu aralar böyle fazla olduğuna bakmayın. Herkes gibi bende alışacağım yokluğa. İyi geceler tekrar destek için teşekkürler. Buradaki ailem ❤️
Sikinti yok dostum iyi geceler sana da ?❤
Vefat mı etti ? Yoksa gitti de senmi o günü öyle ilan ettin?
Yanlış bir şey yazmayalım.
Vefat etmiş abi
21 Şubat 2020
3 gun once yil donumu ha. Sikma guzel canini. Kader bu. Psikolojimi bozma yeter artık
Kim ? Onu soruyorsan benim ilk aşkım. 6 senelik bir ilişkimiz oldu beraber büyüdük.
Yapma ya. Kucuklukten veri birlikte olduysaniz zor iş. Ne zaman vefat etti ?
Gece gelen ani hüzün ve özlem atakları diyelim. Çaresine bakmaya çalışıyorum. Antidepresan fln çözeceğiz ?
Kaç sene yaninda kaldi ?
Yarın mezarına bir adet gül bırakmaya gideceğim abi. Saygılar iyi geceler
Dostum psikolojin bozuk valla. Cidden bir psikiyatriste git. Boyle olmaz. Başka arkadaşlarin yok mu ? Onlarla takıl. Onu aklindan çıkarabilecek aktiviteler yap. Hep aklina getirirsen daha da uzulecen. Yazik sana
iskandinav oluşuyor.
Endonezya'da insan yüzlü yavru köpek balığı bulundu.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Bu ne lan
az sonra inecek ama nereye
Whisper abim eline sağlık. İnşallah yakinda babazilla yine da getiricen ?? iyi geceler