Whisper abi senin elin uğurlu dediler ama tam tersiymiş ????
Harunsalman tarafından yazılan gönderiler
-
-
biri paraleli durdursun yoksa kalbime inecek ha
Paralel dunden kalma görünüyor. anlamadim niye şimdi güncelleniyor. Tarih dün ama güncelleme devam ediyor
-
biri paraleli durdursun yoksa kalbime inecek ha
-
azor hiçbir güncellemede rahat değil. Ya atlantik soldan üstten baski yapar yb yi bize ittirir. Ya bir ayağı italyada olmaz ya altini oyarlar.bir adam gibi uzanamadı.
-
Soğuklar adeta kırbaç gibi üstümüze geliyor ama gelirken çok güç kaybetti. İkinci salınım daha kuvvetli olacak değil mi ?
Hayir dostum uzgunum ?
-
2. Salınım gelecek . bu sefer ab bizde patlayabilir
-
Harunsalman yorum yapmıyorsun küstün mü gfs ye
Yok abi oyuna kaptirdim valla kendimi. Zor kurtardım ??
-
italya her sistemde başa bela.
-
Yani buna cevap vermem bu konuda daha fazla bilgi ve araştırma yapmamı gerektiriyor net sebebini bilmediğim hiçbir konuda biliyorum demem bu bana yakışmaz. Ayrıca bilime saygısızlık olur. Ben ise bilime saygısızlık edecek son kişiyimdir. Ama naçizane düşüncem kavramsal olarak küresel ısınmanın yan etkileri olarak düşünüyorum ben. Tabi burada yüksek basınç kuşaklarının artık daha faal ve geniş olması da çok etki ediyor diye düşünüyorum. Ayrıca sıcak kuşağın genişlemesi ve bizim biraz sınırda bir coğrafya olmamız da etkilidir
Gayet guzel yazi ????
-
Bu sistemden efsane kokusu alıyorum Yakında çıkar kokusu

Benim burnum tikali. Koku alamiyorum ??
-
duzelttim dogulamazmi yazacaktim
Ben de şaşirdim basil batilayacak diye ??
-
>>>WinteR<<< eline sağlık hocam ??
-
mehmet civan hocam hangi ab ? İtalyadaki doğular
-
ulan ecm de olmuş gfs sürekli bir umut ışığı veriyor ama nedense bu ışık 240 ta takılı kaldi. 216 bile olmadı
-
Bence çok iyi İtalya civarı siklon patlamazsa iksandiv yükseği de geldi 1040 lık
Bana da yb nin alti zaafiyetli gibi geldi. Her an italyaya akacak gibi