CAN hocam anladığım kadarıyla ao nun bu hali sistemin ukrayna - kırım üzerinden geleceğini söylüyor.doğru mu ?
Harunsalman tarafından yazılan gönderiler
-
-
Azor yırtar oradan gözlükleri hazırlayan ben ?
Aynen hocam ab ye dayabdi ilk defa ?
-
Azor ab yi soluna alırsa geliyor ülke sistemi ama ab şu an azora basıyor.
-
28 ine bir şeyler verebilir.
-
Selamun Aleyküm arkadaşlar
Alelkum selam abi
-
ustat bu sene mart cikmadan kis cikmayacak belliki. senelik ortalamalara bakildiginda gec gelen kislarda nisan a kadar sarkabiliyor kislar orta kusak enlemlerinde.
Kış çıkmayacak değil de ilkbahar serin geçecek diyelim. Yoksa mart ilk haftasından sonra soğuklar çekiliyor hocam.yani kar felan çok zor.ilk haftadan sonra.
-
mehmet civan eline sağlık hocam. Modeller 3-6 mart arasinda bir şeyler olacağına işaret ediyor. İnşallah olur.
-
neyse uykum geldi. Eline sağlık Saadet . herkese iyi geceler iyi uykular ❤❤
-
nereden nerelere. Bir aralar -12 yine beğenmediğimiz oluyordu. Şimdi -8 kovaliyoruz
-
paralelde iyi gidiyor 4-5 mart için
-
paralel de deniyor bir şeyler
-
boy önemli değil tip önemli ?
Tip değil cüzdan ??
-
Valla inanki kısa olduğum için hiç bakmadım boyuma bakıp da moralimi bozacak çünkü ?? 1.60 vardır
Sikinti yok dostum. Boyu olup da içinde gram insanlık olmayan insanlardan çok gördüm. Senin içinin güzelliğini yeter ??
-
Fitness değil de boy uzatma olaydı iyiydi?
Niye dostum boy kac
-
Evet,beslenme çok önemli,proteinler vs.filan falan,bunlar olmazsa spor da enerjiyi kaslardan almaya zorunlu kaliyor vücut,bu da kasların zayiflamasina neden oluyor,onun icin aktiviteden önce karbonhidrat li beslenme de önemli,zaten kaslar vücuttaki yağları eritir
İşte biyolojiyi bu yuzden seviyorum. Çevremiz hakkinda bilgimiz oluyor. Şimdi okumayan bir insan nereden bilsin bunlari. Tabii çevreden öğrenir ama asil mabtiğini bilemez