Gif atarız Harun ne edek, herkes dört gözle kar takibin de
Bir batmanlı olarak bu sistemden alamayacaz istediğimizi. Diğerlerine hayırlı olsun. İnşallah darısı diğer bölgelere.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGif atarız Harun ne edek, herkes dört gözle kar takibin de
Bir batmanlı olarak bu sistemden alamayacaz istediğimizi. Diğerlerine hayırlı olsun. İnşallah darısı diğer bölgelere.
Herkes kar kovalıyor sanırım
Ben buradayim abi. her an çoşabilir yine burası ?
Bursa da 0cm kar var hocam bu sistemin neyini beğeneyim kusura bakmayın da mini 87 diyordunuz o kadar iddialı cümleler sistem gücünü kaybedince de bu sistemi beğenmeyen üyeliğini iptal ettirsin diyorsunuz doğru bir şey mi sizce bu ?? Neyini beğeneyim mesela söyler misiniz ? O kadar beklentiye soktuğunuz sistemde 0 cm kar almamızı mı beğeneyim? ya da sıcaklığın sürekli 0 derece üzerinde olmasını mı ?Veya mini 87 sadece istanbul için miydi ? Öyle sistemi beğenmeyen üyeliğini iptal ettirsin yazmanızın sebebi de eleştiri almamak için bence. .Sistem ortada yokken o kadar ümitlendirdiniz şimdi de sesiniz çıkmıyor En azından Sinan hocamız başarısız olduğunda bir açıklama yapmıştı.
Dostum bu sistem olabilecek en güçsüz haliyle geldi. burak hocanın ne suçu var bunda. Yer yer 1 metre veren modeller 2 günde bozdu. Hem de fazla uzun vade olmamasına rağmen. Ben de çok fena ters köşe oldum. Kimse bu sistemin bu kadar bozacağını tahmin etmezdi. Bünyam'' sürme'' (adını yazmak yasak) bildiğim en garantici adam bile 10 günlük sistem dedi. Şimdi o bile yanılmışsa bu bizim değil modellerin suçudur. Lütfen empati kuralım.
gfs yine bir 384 verecek gibi. Sanirim 384 takıntısı var
İlk ataği almaxsak gerisi gelse bile biş zaten. Soğuk çekiliyor
italya veya avrupa görüyorum.
gfs ve 300 sevdaları.
Izleyecegiz ...
Tebrikler.
24-26 arasinda vur kac sistemi olacak ✍️
Yok dostum akiyor üstten
azorun üstündekiler üzerimize akabilir. İnşallah olur
azora baskı var. Umarım doğuya atmaz
Daha biten bir şey yok ?
Şahsen çok beğendim
azor harika yükselmiş. Kutbu delmiş geçmiş. Bakalim inşallah güçlenerek aliriz. Soğuklar şahane
kirim göründü gibi?
devamında kirimdan girer mi acaba