Azor öldü gronlanddaki yüksek dayanmaya çalışıyor. Neyse soğuğun bu kadar büyük olması biraz işi zora sokuyor. İnmesi uzun ve zahmetli oluyor. Ecm deki gibi ilk ataktan sonra Azor desteğini kaybetmezse 2-3 sistem art arda gelecek. Bakalım gfs doneklige başladı az ortalaması da düşerse iyiye gider. Eline sağlık mustafa28
Harunsalman tarafından yazılan gönderiler
-
-
Azor dayanmaya çalışıyor
-
Asıl sisteme geldik beklediğim bu değildi.Dönüş önemli yüksek set çekerse mor gelecek
En zor sistem İnişleri işkence gibj
-
Benim konuma pek bişe vermiyor o yüzden siklonlu sisteme ihtiyac var
Azorun kolu çok baskı yapıyor patlayamadi ab bir türlü
-
Balyoz inecek tepeden Girit siklonu bekliyorum
Üste o kadar odaklanmışız ki sabahtan beri kar veriyor dikkate almıyoruz bile 😀
-
Efsane ilerliyor az sonra dolar buralar
-
Gfs ecmwfye benzemeye başlamış Azor daha dik ve sistem erkene çekilmiş gibi
-
Daha erken inebilir gfs de de
-
Sistem istiyorsak böyle zonal rüzgarlar lazım
Öyle 25 e inip 2 gün sonra 40 a çıkıyorsa sistem değil sistemcik gelmez buda modellerin oynadığı bir oyun olur
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sen Sibirya sistemlerinden bahsediyorsun zonal rüzgarlar 25-50 arasında kaldığı müddetçe sistem gelir ha Sibirya gelmez ama sistemcik bile gelmez biraz abartı olmuş . Hadi zonal rüzgarlar çıkıyor ama ao -2 bin de altına iniyor yani sadece ona bakarak yorum mu yapılır. Bence sen gelmemesini düşündüğün ve kendini inandirdigin için sadece ona bakiyorsun
-
Son bı kaç yıldır gördüğüm en iyi ortalama.daha 10 gün varken bile bu kadar güzel olması çok iyi
-
Bu böyle gelsin üst üste iner
-
harun ozlettin kendini. nerelerdesin
Abi heyecan bekliyordum yeni başladı 😀
-
Ecm olabilecek en iyi şekilde geldi. Çok iyi be azoru rahatsiz eden yok soğuk direkt indi
-
Gfs ortalaması gitgide güzelleşiyor. Senaryolar çok güzel denemeler yapıyor. Ana çıktı farklılık gösterir ortalama düzelmeye gidiyorsa bu iş iyiye gidecek demektir
-
Kral geliyor