azora hala baski var. Üstümüze yatmaz inşallah.
Harunsalman tarafından yazılan gönderiler
-
-
şu an güneye indi ab. Azorun önü açıldı. Bakalim iyi olabilir
-
izlandafaki ikinci ab güneyli hareket etmeliydi. Yine kuzeydoğulu adip azorun kafasini edebilir. Azor yine üstümüze yatar
-
ayın 23 üne veren senaryo sayısı artacak gibi. Ufak düzeltmelerle neden paralel gibi olmasın ki ?
-
Hocam sizi anlamak gerçekten güç daha sistem inişe geçmedi bi durun Allah rızası için öğlen de aynısı yaptınız
Sistem inişe çoktan başladi. İlk deneme İskandinavın yan yatmasiyla İtalyada siklon patlattı. Azorun konumu şimdi iyiye gidiyor. Siklon doğuladi ve ikinci bir iniş olacak.
-
Siklon dogularsa bize gelebilir
İlk deneme başarisiz. İkinci denemede siklon dediğiniz gibi doğularsa tekrar bir yere vuracaj gibi. Azor yine yukarıdan taşıyor bir şeyler
-
-
o izlanda olmasaydi şu an çok farklı şeyler konuşuyor olacaktık ... 144 ten sonrasi en ufak ayrintida değişebilir. Belki bir şans olur bu sefer.
-
CAN bence de en iyi bu oldu. Bir daha böyle bir tartışma olmasın.?
-
Selamunaleykum
Hayırlı günler
Aleyküm selam başkan
-
Tmm da o üç seçenek saçma geldi iniş ihtimali balkan kardeniz kafkas olması lazım hocam
İskandinav yatay seyredebilir. Alttan itslya veya avrupaya kaçar
-
azor sağlam ve doğulu durursa iniş olur şuan pek iyi değil akşam daha iyi olacaktır diye düşünüyorum
Ben ana fikirden bagsettim.
-
Neye göre bu yorum azorun yerine iyi bakın hocam
Ne varmiş azorun yerinde
-
Hocam Gfs bu saatlerde ne gösterirse göstersin. Değişecektir. Alışkanlık olduğu için takip ediyorum.
Hocam aslinda ecmde de burkaç güncellemedir görüyorum. Sibirya soğuklu atlantik siklonu.
-
ya biz ya italya. Hadr bakalim