az sonra bir iniş olacak
. ya biz ya italya ya da Avrupa
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturaz sonra bir iniş olacak
. ya biz ya italya ya da Avrupa
atlantik siklonu kuzeydoğulu hareket etti. Yerinde dönse veya biraz batida dursa azor dikleşebilirdi. Şu an azorun kafasina baski yapiyor
bir şeyler olabilir az sonra. Atlantik soliklonu güneyden azora destek verebilir
lütfen beğeni atalim. Dostumuz yoruluyor. Bir beğeni çok zor değil.
Azor yok meydanda o atlantik te ip atlıyor İzlanda ile
Bazi senaryolarda diyecektim. Yanliş oldu
gefs bazı senaryolarda azor dik ve bizim -32 ler akiyor.
yine yanlış atmışım
Sikinti yok dostum. İnsanlik hali
Ne alaka kardeşim ilerisi için bir model şekli. Hani 330 saatler olsa ammenna. Benim için 260 saate kadar olasalık %60 dır modeller için çok ufak tefek oynamaşat yapar ama aynı yoldan devam eder.
Yok be hocam. En ufak bir değişim mahvediyor güncellemeyi. ARTIK 168 bile net değil
inebilir az sonra. Ortam uygun
şu an ne izlediğimi veya niye baktığım hakkinda hiç bir fikrim yok. Cidden niye yaptigimi bilmiyorum. Aynen Zonguldakli67 hocam gibi sadece bakıyorum
Azor ittiremez daha o soğuk çekirdeği. Şimdi yılan gibi iner
İkinci bir atak olabilir.bakalim
Gfs hayal görüyor hocam. Bakalım
Hocam hiç hevesim kalmadi valla. İcon bir doğulama gordu hepsi ona uydu. Bilmiyorum ne olacak. Modeller ilk 72 de bile farklilasiyor.
ben iyi görmüyorum. Azor dikleşmeye başlamaliydi. Hala tepsi. Üzerimize yığılmış.
soğuklar uzaklaşmadan azorun üstünden izlanda ab leri gelmeli. Yoksa asil büyük balık gider. -30 lar var
2. Sistem izlanda yüzünden bozuyor. Azora baski yapıyor. Yoksa şimdi herkes ateş ederdi.