devamı atlılmayacak mi ?
Harunsalman tarafından yazılan gönderiler
-
-
az sonra yukarıdan destek ekip de gelecek. Hazir olun
-
blokaja gidebilir
-
gfs ecm ye rest çekti. Akşamdan bile güzel çıktı
-
siklon derin soğuk iyi bile kaldı
-
azorun kolu italyaya kaydı. Siklon doğrular. Ülke gömülür
-
şu an atlantik abi si kuzeyli hareket etti. Azor daha dik durabilir. Gerisi iyi gelir sanırım
-
fazla bir değişiklik yok şu ana kadar. Devamı çok önemli
-
Aynen dostumm.
Biz ikinci sistemden umutlu olalım. 1. de gelirse de zaten seviniriz. İkinci sistem ihtimali hem gefs hem de ecm de yükseliyor. Kırım sistemi olabilir. Bakalım hayırlısı.
-
gfs'nin sonraki güncellemesi kaçta
Saat gece 00.30 da burada olursan yorumluyoruz .
-
Ohh valla içim rahatladı
Dur dostum. Temkinli yaklaşalim. En kötü ihtimal de gerçekleşebilir. Bu vadede bu kadar fark iyi degil. İnşallah ecm ye benzemez eps ve diğer modeller. Ben gidişati iyi bulmadim. sabah ola hayrola
-
siverek82 dostum sen ....forumdaki onur8282 misin ?
-
yuh be ecm. Eps ile bu vadede nasıl bu kadar fark olur. Kaç gündür hep sıcak çıktı oluyor. Yarın akşama netleşir. İnşallah dönen ana çıktı olur.
-
Harunsalman Modelin değişeceği günlerdir belli zaten. 1 metre kara inandıysanız yapabileceğim bir şey yok. Güncel Ecmwf'nin gösterdiği şekilde gelirse İstanbul kıyıları dahil en az 25 cm alır.
Dostum ben batmanlıyım. Benim için fazla bir şey değişmedi. İstanbul için en az 30 cm bekliyordum. Model de buna yakın vermiş. Korkum soğuğun biraz daha kırılıp karı cıvık veya kky ye çevirme ihtimali. Soğuk olsun yağış her türlü yeter.
-
Model kötü değil. Birkaç gün önceki hayali - 18 ler - 20 ler modelde yok diye kötü zannediliyor.
Model kötüye gidebiliecek gibi durduğu içindir o. Buradakilerden üstün müsün ? Herkes model okumayı öğrendi. Zor bir iş değil. Kar haritasına bakıp da herkes anlayabilir kaç cm yağacağını. Biraz daha kırsın soğuğu göreceksin o zaman kardeşim kar yağışını. Bakalım 10 cm bile tutuyor mu.