Harunsalman abi bu gece bizde kar geçişi olurmu
Gece 1-3 arası bir yağış geçişi olacak ama sıcaklık sıkıntı olabilir. kar olacağını sanmıyorum.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHarunsalman abi bu gece bizde kar geçişi olurmu
Gece 1-3 arası bir yağış geçişi olacak ama sıcaklık sıkıntı olabilir. kar olacağını sanmıyorum.
Harunsalman hayırlı olsun.uzun vadede yorumların enfes umarım now casting konusunda da rakip tanımazsın. Başarılarının devamını dilerim genç adam
Teşekkür ederim abim. İnşallah seninle birlikte gelişicez. Senden öğrenecek çok şeyimiz var. ❤❤
Gfs yorumu almadan uyumam
Valla onu unutmuşum ??
Abilerim, arkadaşlarım. Rahatsız olan varsa inanılmaz şekilde anlayış ile karşılar bu işe direk son verebilirim. Son zamanlarda baya bir yanlızım. Onca kalabalığa rağmen aşırı yanlızım. Burada isyan konusu olunca bir burda dönüyorum içimi öyle böyle. Bu aralar böyle fazla olduğuna bakmayın. Herkes gibi bende alışacağım yokluğa. İyi geceler tekrar destek için teşekkürler. Buradaki ailem ❤️
Sikinti yok dostum iyi geceler sana da ?❤
Vefat mı etti ? Yoksa gitti de senmi o günü öyle ilan ettin?
Yanlış bir şey yazmayalım.
Vefat etmiş abi
21 Şubat 2020
3 gun once yil donumu ha. Sikma guzel canini. Kader bu. Psikolojimi bozma yeter artık
Kim ? Onu soruyorsan benim ilk aşkım. 6 senelik bir ilişkimiz oldu beraber büyüdük.
Yapma ya. Kucuklukten veri birlikte olduysaniz zor iş. Ne zaman vefat etti ?
Gece gelen ani hüzün ve özlem atakları diyelim. Çaresine bakmaya çalışıyorum. Antidepresan fln çözeceğiz ?
Kaç sene yaninda kaldi ?
Yarın mezarına bir adet gül bırakmaya gideceğim abi. Saygılar iyi geceler
Dostum psikolojin bozuk valla. Cidden bir psikiyatriste git. Boyle olmaz. Başka arkadaşlarin yok mu ? Onlarla takıl. Onu aklindan çıkarabilecek aktiviteler yap. Hep aklina getirirsen daha da uzulecen. Yazik sana
Castiello68 iyi geceler dostum ???
bu sefer son 48h girmeyene kadar takip etmemeye kararlıyım ?
Fazla gaza gelmeden takip edelim. ?
bölgemiz için güzel soguk verdi ama uzun vade maalesef Harunsalman abi sen ne dersin ?
Model paylaşımında da yazdım. Modeller 3-7 mart arası bir şeyler görüyor. Gelirse Ukrayna-Kırımdan gelir büyük İhtimalle. Ama soğuklar ne kadar dalar, azor ne kadar yükselir,ab azora ne kadar baskı yapar onu bilmiyoruz. Kırımdan gelip akdenize dalabilirse o zaman bu senenin acısını çıkarirız. Artık 3-4 gün daha takip edecez.
CAN hocam anladığım kadarıyla ao nun bu hali sistemin ukrayna - kırım üzerinden geleceğini söylüyor.doğru mu ?
Harunsalman abi hoşgeldin , baraşarılar dileriz
Mkaymaz21 abi seninde çok emeğin var ALLAH razı olsun verdiğin emek için
Sağolasın dostum. Hoşbuldum ❤❤?
Harunsalman Hayırlı olsun harun artık senle batmanın üstündeki şanssızlığı kırarız
Teşekkürler dostum .İnşallah güzel olacak ilerisi. ??