Sinan hocam başkanlık elden gidiyor. Azora devredelim lütfen ?
Harunsalman tarafından yazılan gönderiler
-
-
atlantik abartı gibi. Hala şişiyor
-
son bir şans doğabilir. İtalyadan siklonlar doğuluyor. Azor hafif başini kaldirsa yeter
-
atlantik 950 maşallah
-
azor ikinci yükselişini yapamaz. Atlantik kudurdu gene. Ab ler Avrupa'ya akıyor
-
Aksine iyi oldu sistemi Türkiye'ye kaydırır
Azor yıkılır diye korktum. Soğuğu ilk siklon çekemedi. O yüzden dedim
-
italyada bir ab daha patladı. Hiç iyi olmadı.
-
siklon doğularsa atlantik çekilir. Azorda şu an destek aldi
-
siklon doğulamazsa sonu güzel bitmeyebilir.azor fazla baskı yedi.
-
aslında ben çok istekliydim ama heves mi kaldı ? Biraz daha pişmemiz isteniyor pişeriz..
Aslinda konu yorumlama ile ilgili değil dostum. Herjes başka konuşuyor kimse bir şey anlamiyor. Yoksa sen çok eğlenceli biriydin.
-
Acemi üyelik normalde 5000 puanla kazanılıyor fakat senin gibi ve diğer yorumlama bilen arkadaşlar gibi üyelerimizi ben kendim yükseltiyorum Acemi üyeliğe. Çıkacak sonuca bağlı yapacağım o işlemi.
Bu arada benim oyumu değoştirin o zaman. Herkse için oy kullandim. Acemi üstüne çevirevilir miyim ?
-
Acemi üyelik normalde 5000 puanla kazanılıyor fakat senin gibi ve diğer yorumlama bilen arkadaşlar gibi üyelerimizi ben kendim yükseltiyorum Acemi üyeliğe. Çıkacak sonuca bağlı yapacağım o işlemi.
Peki hocam. Böylesi daha iyi olur.
-
CAN hocam model yorumlama yerini acemi ve üstü yapacaksaniz ilkin acemileri seçin.
-
bir uyandım uyanmaz olaydım. Dünkü azorun konumu zaten hayra alamet değildi. Endexler de destekledi. Bir türlü nötre çıkamadı endexler. Sistemi hala alabiliriz ama ihtimalimiz gitgide düşüyor. Şu an benim gözümde %50.
-
maalesef atlantik sıkıntısı da eklendi . senaryoların bazılarında gördüm. Zaten ortalamaya da yansıdı biraz. Azor alttan darbe yiyiyor.?