CAN hocam nötr olunca biz isek İtalya için kaç olmalı ?
Harunsalman tarafından yazılan gönderiler
-
-
CAN hocam ecm kış uzayabilir diyor ?
-
Beyler kiz isleri bos isler ben her ne kadaf 15 yasinda biri olsam bile deneyimimin yasimla alakasi yok.
Bunu deneyimlerimden sonuna kadar destekliyorum. ergenlikteki duygular fazla baskındır. Düzgün düşünemeyiz. Önemli olan okumak ve bilgili biri olmak. Ondan sonra zaten hayatına biri girer ve doğru kişi odur
-
Birde Düzce ile Bartın kar yağarken Zonguldak a sakir sakir yağmur yagmasi var 1 dereceyle tüm yağışı yağmur olarak almak

Bu tüm meselelerden daha kötü. Kızı unuturum o günü unutmam ?
-
madem başladık bende yazayım. Aleyna seninle tanıştığım güne lanet gelsin. İnşallah bir daha hiçbir yerde karşılaşmayız. (18 yaşımdan 19.5 yaşıma kadar beraberdik)
-
Azor bu kadar sokulmuşken ne Akdeniz ne ege çalışır
Bizim bölge soğukların sokulamadığı bir yer ya da geç girdiği.Bakalım inşallah Atlantik rahat bırakır da azor doğru yerden yükselip güzel bir kırım romanya sistemi veya güçlü soğuklu bir balkan sistemi olur. Akdeniz yanıyor üst üste ab patlar bu durumda.
-
Ecm fazla güzel değil
Sıyırır akdenize dalamaz. Paralel şahane
-
CAN hocam ecm endeks ortalaması tam olması gerektiği gibi. Azoru daha güçlü görebiliriz. Azor iskandinav işbirliği ile yukarıdaki tüm soğuklar Türkiye'ye çullanır. 2-3 gündür iyiye gidiyor endeksler. Modellerde de düzelmeler var. Ecm sabah çıktısı 48 saat daha sürseydi görecektik zaten. İnşallah boş geçmeyecek bu dönem.
-
Gfs öğle çalıştırmasında soğuk tam giriş yaparken İtalya üzerinde ab oluşturduğu için soğuklar G.doğuya yetişemeden hızla yukarı enlemlere tırmanıyor. Gfs modellerinin yaklaşık %70 i bu yönde. 19-20 gibi kar alma olasılığı daha yüksek. Belki de bunlar palavradır akşam değişir. Ben gelen bu sistem hakkında hiçbir şeyden emin değilim. Tek bildiğim kışın yeni başladığı ve sibiryanın uyanışının çok işimize yarayacağı.inşallah 23-24 gibi efsane sistem alacağız.
-
Güneydoğu için şu an yağış durumu net değil. Akdeniz iyi çalışırsa soğuklar sıkıntı çıkarmaz. Akdeniz bu kadar sıcak ve soğuklar da iyi sayıldığından iyi kar alırız. Şu anki görüntüde ise kuru soğuk görünüyor. Sistem çok karmaşık olduğundan daha ne olacağı belli değil. Şimdiki görüntüde Akdenizde ab patlama olasılığı %25 gibi bir şey. Akşam iyi gelir umarım.