Abiler 24h ye geçiyim mi 12h den devam ediyim mi
Heyecan yeni başlıyor devam dostum 😃
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAbiler 24h ye geçiyim mi 12h den devam ediyim mi
Heyecan yeni başlıyor devam dostum 😃
Endekslere uygun görüntü. Ao yükselip düşecek. Şimdi yavaştan naonun yükselişi başlıcalak. Ao düşüyor nao yükseliyor. Azor hamlelere başlıcalak o tarihlerde kutuba mı İskandinava mı bilemiyorum
Azor daha güçlü duruyor
Gfs gece güncellemesine nasıl başlıyım ne olarak atıyım abiler
Dün gece paylaştığın gibi güzeldi
Hoşbulduk abim
Ecmwf 240. Saat güzel. İskandinavda basınç yükselme eğiliminde. Mjo da merkezden çıkacak artık nerden çıkacağına bağlı. Ümidim yüksek olacağına inanıyorum.Gece gfs burdayım.
İşte olabilir, sıkıştırma Vito
Harunsalman hoşgeldin abim
Hoşbulduk dayım ♥️
Bu güncelleme birşeyler hissetmiştim. Doğru çıktı hislerim 😃 akşam da birkaç belirti vardı. Ecmwf de Avrupa sevdasından vazgeçecektir. Yarın sabah görüşmek üzere
Şu iskandinav yükseği en sevdiğim yüksek. Avrupa riski yok soğuklar güçlü. İzobarlar iyi, Dekler çok iyi. Daha ne olsun.
Sisteme bakıyorsun devasa soğuklar -42 çekirdek insan düşünüyor bu gelirse 1 hafta 10 gün ülkeden kalkmaz. Gel gelelim ki sonuç vitesi 5 takıp daha AB siklon patlmasına vortkes oluşmasına bile müsade etmeden vın topuk
Maalesef ama negatif naodan bunu bile almak büyük şans. Azorumuz Grönland'a yapıştı kaldı. Ayın 10 u gibi az toparlansa mjo da bi merkezden çıksa biseyler olucak İnşallah
Yani dönüp dolaşıp Aralık başındaki verilerle durumun stabil gittiğini gözlemliyoruz. Kimse yanlış anlamasın da şuan gelişen sistem atağı tamamen şansa dayalı olarak gelişiyor. Bizler ahlar vahlar ediyoruz ama model verilerine göre gelmemesi lazımdı. Rahmetli Kemal Sunal filminde doktorun söylediği gibi tıbba hakaret sayılır.
Çok haklısın asıl üzülmesi gereken Avrupa. Tüm değerler onları gösterirken biz aldık.
harun ozledik nerdesin be
İş güç valla. Bugün güzel kar aldık. Çarşamba perşembe Güneydoğu yıkılacak. Şanslı bölgeyiz bu sistemde. İnşallah 10 u gibi Batı bolgelerimiz de faydalanacak
Güzel şeyler olabilir devamında
Aynen öyle rabbim neylerse güzel eyler
Ben hala bekliyorum biseyler ama olmazsa da hakkını helal et boşa ümit vermiş olduk
Harunsalman inşallah ya kuruduk yemin ederim milleti izlemekten
Bu sistem bu soğuklar gerçekten yazık oldu . 20 senede bir gelir bu soğuklar o da saçma sapan geliyor ülkenin yarısından fazlası boş soğuk çekiyor. Biraz Akdeniz'e dalsa var ya neler olacaktı. Yüksek saçma sapan konum alıyor .Neyse nasip kısmet.