Şu şekil
Harunsalman tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sahutt o sıcaklık haritasından bahsetmedim canım hani 500 hpa anomalisi var ya ondan bahsettim Avrupa şeklinde görsek gelişini daha iyi anlarız
-
Bunun Avrupa versiyonu yok mu
-
Eline sağlık Sahutt sana kar vermedi ama napalim kismet
-
Irak karlı 😂
-
Ecmwf geceye bakarız başlar yarım saate
Gfs ortalama da baya batilayip azoru dikleştirmiş. Şu ana kadar gfs ecm yi kendine çekti. İnşallah devam eder. Bekliyoruz
-
Senin beklentin nedir peki Harunsalman
Valla yorum yapamam ben çünkü ortalık çok karışık ecm gibi gelse tam gittik. Sade kuru soğuk
-
ab takip edilir
Çok yazık oluyor soğuğa ülkenin güneybatisi ve orta kesmi bomboş keşke Girit ab si olusabilseydi
-
Harunsalman 180. saat istediğin gibi mi
Bölge için iyi değil ab guneyli olusuyor Suriye üzerinden anca Hakkari Şırnak arasına kar bırakır. Blokajin Batı Karadeniz üzerinden başlayıp batı Akdeniz'e dalması lazım. Neyse bolgecilik yapmiyayim baya iyi verdi sistemi
-
Bölgecilik yapmanın tam zamanı bu yağışlara5 cm verme gfs
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ben 40 cm gördüm bile deklerden 😀
-
Harunsalman var mı bir değişiklik olumlu olumsuz
Batilama var yağış kuvvetlendi ama biraz daha batilama lazım bölge geneline yayılması ve süresinin artması için.
-
Var mı değişim beyler
Bize bir Akdeniz ab si lazım olasılığı nedir hocam
-
Şu karadenizdeki -42 bir tur Akdeniz'e de gelse ne güzel olur döne döne vursa 😃
-
Diyarbakır Batman arasına 20 si akşamına kar verme konusunda ısrarcı
En şanslı şu an Batman Siirt d bakır ama değişir umarım daha batıdan girer sistem uzar ve bölge geneli alır
-
İzobarlar çok iyi dekler daha sağlam gelecek