bu arada gfs de iskandinavdan eser yok. Ecm de 1045. Ecm de sabah da iskandinav oluşmuştu.240 lı saatlere göre büyük farklar var.
Harunsalman tarafından yazılan gönderiler
-
-
Forum ikiye bölünmüş durumda. Sistem bekleyenler ve beklemeyenler olarak %50 gelecek %50 gelmeyecek 😊
Gelme ihtimali yukseliyor. Ens de sabah cok iyi çıktı. Şahsen ecm ye güvenim gfs den cok daha fazla. Bu 21 sistemini de abartan gfs. Ecm sadece bu guncelleme degil diger guncellemelerde de az çok o tarihlerde bir şeyler olacağını ima ediyordu. Tabi bu akşamki biraz abartı ve sistem gelirse öyle doğulu ineceğini sanmam. Marmara,ege girişli olur büyük ihtimalle.neyse ense bakalim. Bu akşamki ens iyi çıkarsa sabah gfs dönebilir.
-
izlandadan ikide bir ab patliyor,doğulu ilerleyip azoru ezmeye başlıyor.azor biraz dikilse tamamdir da işte izlanda durmadı
-
Şimdi İskandinav estonya üzerindeki yb dikine çıkması gerekir.Pide halini almaz inşallah
Almaz. Devami iyi olur
-
EnesT_ lcc modunda atarsan iyi olur
-
model sonu bir iniş daha olacak. İtalya yada trakya
-
ikinci bir ab patlarsa iyi olur. Yb hizli sokuldu
-
384 e kadar bişey çıkmaz. Herkese iyi geceler. Saadet eline sağlık
-
ull oldu. Bağlantı koptu. İkinci bir inis lazim. Azorun konumu idare eder
-
Atlantik ab si kuzeydoğulu hareket edip azoru eziyor. Güneyde kalsaydı çok iyi olurdu
-
Karşılaştıralım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ecm ve gfs benzer baya
-
soğuk bakımından çok yetersiz ama akdenizin işlemesi harika. 1-7 ocak arasi Zonguldakli67 hocamin dediği gibi bişeyler olma ihtimali yükseliyor.
-
soguk girmeden yağış kesiliyor. Yani yine yagmurdan sonra ayaz.
-
Bende tam tersine sistem gelirse en fazla -8 girişi olur ve en çok marmara etkilenir diyorum
Negatif endeksten geldiği için çok daha olası bir durum.
-
hevesleniyoruz ondan sonra sisteme günler kala bir parazit hayallerimizi yıkıyor, sanki yılbaşı da o tadı veriyor gibi,umarım yanılıyorumdur💁♂️
Yılbaşı sisteminin bana göre gelme oranı şu anda yüzde 15-20. Uzun vadeye göre idare eder. Bu sistemin uzun vadedeki görüntüsü yılbaşındakinden çok daha iyiydi. Bu yüzden fazla takmamak lazim. O kadar çok etken var ki havada. Özellikle bizim ülke için şartlar gittikçe zorlaşıyor. Benim bu seneden de öyle büyük beklentim yok. 1-2 ufak sistem. 1-2 tane de güzel sistem bekliyorum. Tabi her şey olabilir. Belki de çok daha iyi olur. Akışına bırakmak lazım 😊