The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hocam şu arayı bir ab kaptırmazsa model sonu gömer
Gitti gidiyor hocam 😊
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hocam şu arayı bir ab kaptırmazsa model sonu gömer
Gitti gidiyor hocam 😊
devamında bişey çıkmaz. Beğenmedim guncellemeyi
Eve gecünce paylasmayan olursa paylaşırım reis.
Anlik heyecan olsun diye dedim kral. Kendini yormana gerek yok. Sagol😊❤
gfs öğlen güncellemesinde basınç dizilimleri çok iyi. Blokajlı bir sistem verebilir. Keşke biri paylaşsa 😊
Aralığın 20 ile 27'si arasında azordan çıkış bekliyorum. Vade uzun, kuzey enlemlerde ne kadar soğuk birikir ne kadarı bize gelir bilemiyorum.
Sende kusura bakma kardeş yanlış anladım sadece
Sorun yok ben de biraz Agresif konuştum. Kusuruma bakma hadi iyi geceler 😊
Harunsalman komik olan ne ??
İyi misin sen kardesim. Mutlu olma emojisi attım. Komik olan bişey yok.
Hayırlı geceler sana ve herkese..
İyiyiz Harun, şükür bu günümüze..Sen nasılsın?
İyi dayı sağolasın. Hadi ben yatayim yarın ders var. İyi geceler sana da dayı.
Whisper dayı seni baya özledim valla. Nasılsın iyisindir umarım 😊
Evet
İşin zor valla her sene daha da zorlaştırıyorlar sınavı. Çalış hakkını ver yoksa sonu kötü biter. hadi iyi çalışmalar.
Sana da başarılar Harunsalman
Tesekkurler ❤
Hayırlı geceler…
Hayırlı geceler abim ❤
O zaman size kolay gelsin 2 hafta yazılıları atlatıp buraya zıplıyorum ama konumu ve konuları boşlamam
Bizimde vizeler var valla başımız dertte ikimizin de desene hadi kolay gelsin sana. İnşallah istediğin notları alırsın 😊
iyi geceler arkadaşlar. Dönme zamanımız geldi sanırım. Kış yaklaştı. Kendi adıma model takip etme sezonunu başlatıyorum. İnşallah bu sene hayal kırıklığına uğramayız.
hayirli akşamlar dostlar 😊❤