abi sorun yok zaten bende hiç inanmıyodum , gece annem görmüş . senide dün akşam yordum kusura bakma abi
Yok abim benim. Hiç sıkıntı değil.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturabi sorun yok zaten bende hiç inanmıyodum , gece annem görmüş . senide dün akşam yordum kusura bakma abi
Yok abim benim. Hiç sıkıntı değil.
abi gece karda yağmış sadece birkaç yer beyaz olmuş , ama dağlar bembeyaz
Uyudun mu sen ? Büyük ihtimalle 2-3-4 gibi yağmıştır. Sıcaklık yetersiz görünüyordu. Yanıldım valla
Abi kusura bakma cevap veremedim sıklaşmaya başladı 3 4 tane atıyor bazenleri rahatlıkla görünüyor öyle soyleyeyim
Bu sicaklikta imkansiz. Bilmiyorum anlamadim valla. Devam ediyor mu ?
gfs den daha iyi
Abi bitanesi 30 sn havada ucusdu yere düştü spreylemede olabilir
Taneleri çok kucuk di mi ?
Emirhan dostum sanirim sen ince yağan yağmuru karıştirmişsin. O da lambada hafif hafif öner yere. Boyutu da küçüktür. Ben de küçükken çok karıştırırdim.
Yok abi gerçekten gördüm bende şuan ikileme düştüm abi
Mgm ölçümlerde hata yapmaz. 10,4 demiş. Yani 3-4 olaydi anlardım da arada dağlar kadar fark var. Modellerde de imkansiz görünüyor bu saatte. Yağış durdu mu ?
Emirhan dostum 10,4 derece son ölçüm. Belki de yanlış görmüş veya karıştırmış olabilirsin. Yani imkansiz bu olay .
Abi şöyle şöyle söyleyeyim görsem inanmazdım ama tam önümden yavaşça geçti şuanda yağış nerdeyse durdu gece kar olur inşallah
teşekkür ederim abi
İnşallah dostum. Ben hala şaşkınım ? teşekküre gerek yok. Görevimiz ❤
Abi bende anlamadım hiç ama baya net görünüyor kar tanesi ara sira
Kar olduguna emin misin ya ? Valla çok tuhaf. Hiçbir model bunu beklemiyordu. Bu da senin şansın. Hayırlı olsun ?
Abi şuan yağış başladı hafif yağmur var ara ara kara donusuyor
Malatya yeşilyurtta değil mi ? Şu an 9 derece gözüküyor. Nasil olur bu
Harunsalman abi bu gece bizde kar geçişi olurmu
Gece 1-3 arası bir yağış geçişi olacak ama sıcaklık sıkıntı olabilir. kar olacağını sanmıyorum.
Pandora eline sağlık abim ????❤
şakacı Gfs.
İyi esprileri var ??
yb fazla baski yedi. Kuzeyli hareket edemedi. Bize doğru uzanacak şimdi yb