Tahminci abilerim selamün aleyküm hayırlı geceler Gölbaşında bu gece kar yağışı bekliyor muyuz?
Sametgdkhd tarafından yazılan gönderiler
-
-
Şuanda Eryaman Stadyumundan yazıyorum burada çok güzel kar yağışı var
-
Gölbaşından aktarıyorum burada müthiş bir rüzgar esiyor ve müthiş bir soğuk var
-
Aleyküm selam kardeşim güzel bir kar yağışı alacaksın inşallah 10-15 cm arası
İnşallah
-
Aleykümselam Samet, yorum gelir soruna ama Cumartesi gece kar yağışı var Gölbaşı'na.
Fazla fazla yağsın inşaallah, hemde tüm yurtta DİYELİM
İnşallah abi, beklemedeyim
-
Hocalarım selamün aleyküm bu hafta sonu sabırsızlıkla kar yağışını bekliyor olacağım acaba Gölbaşı bu sistemden güzel kar alır mı? Güzel bir kar seyreder miyiz ben biraz yükseğinde sayılırım tahminlerinizi bekliyorum inşallah
-
Baktım yatay geçiş videosuna dün,siteye davet eden de bendim zaten
Yağsında inşaallah paylaş, bakarız bizlerde..
Abi Whisper kullanıcı adına o kadar alışmışım ki😁
-
Aleykumselam abim, hoşgeldin.. Hayırlı akşamlar..
Gaziye geçtin bizi unuttun
Sana ve herkese hayırlı akşamlar abim
ahahah estağfurullah abi alışmaya çalışıyorum Ankaraya,Üniversiteye,Yurda ayrıca sınavlarda yaklaştı abi bir yandan müsait oldukça uğramaya çalışıyorum YouTubeye video atmaya başladım yeniden abi dün bu yatay geçiş ile ilgili video attım yeni içerikler düşünüyorum inşAllah Ankaraya kar yağarsa belki bununla ilgili bir videoda çekebilirim bir kar sever olarak🙂
-
Selamün Aleyküm tahminci abilerim Ankaraya ilk kar ne zaman düşer sizce?
-
Ankara'dan cümleten hayırlı günler herkese
-
Selamün Aleyküm havalarınsesi ailesi nasılsınız iyisinizdir umarım siteye uzun zamandır uğramıyordum bir bakayım dedim Giresun'da yine bir fındık sezonundayız yine her sene olduğu gibi işler güçler uğraşıyoruz
Yarın mgmye baktım yağışlı gözüküyor sizce durum nedir? İşi bilen birisi bu gece ve yarın gün içindeki hava durumunu Giresun/Bulancak için bir tahmin yazabilir mi yarın Fındık toplayabilecek miyiz? Çok teşekkür ediyorum şimdiden😊😊😊
-
Sametgdkhd doğum günün kutlu olsun nice yaşlara
Çok teşekkür ederim, inşallah 😊
-
Doğum günün kutlu olsun.Saglikla,mutlulukla güzel yillara
Çok teşekkür ederim, inşallah😊
-
Doğum günün kutlu olsun Sametgdkhd
Çok teşekkür ederim😊🙌
-
Epeydir görünmüyorsun Sametgdkhd doğum günün kutlu olsun, nice güzel yaşlara..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Çok teşekkür ederim abi😊🙌