Herkese Gunaydın Sabah Hatay merkezde hem soguk hemde bulutlu bakalim bugun seyirlikte olsa karla karisik yagmur yagacakmi🤔
jubayl tarafından yazılan gönderiler
-
-
#Sefakazancc Kuzeyli hava Hatay da eger kuvvetli olmassa yagisli kutleyi guneye atamaz ama benim sahsi tahminim kar icin radar i takip etmen olacak..
-
Defne..132
Antakya 63
Samandag 54
Yayladaği 57 mm
Yagis devam ediyor..
-
Masaallah eski Hatay yagmurlari genelde boyle yagar ,ama bu son 2senedir berbatti,
Kendine geldi Hatay devami gelir insallah..😀😀😀
-
Hatay olarak kar icin en iyi tahmin
Tecrube ettigim kadariyla ayni gun bakmanizi tavsiye ederim.gecen sene tam sabahlayen lapa lapa kar basladi radar a baktigimda kutleler eriyemey baslamisti, 1 saat sonra hava acti ve hayalimiz kursagimizda kaldi.
Radar,2m,850hp,durumlarina ayni gun bakin gerisi kolay gelir zaten
Ama bu seneden umutluyum,modellerde sıkinti olmassa
Hatay merkeze benim sahsi tahminim kiş boyunca 3 kere kar yagacagini tahmin ediyorum insallah tutar..
-
Sahutt is güc allaha sukur sıkıntı yok
Zaman buldukca geciyorum hava aski oldugundan elimden geldigince gecmeye calisiyorum kendine iyi bak...
-
Sahutt tekrar hosgeldin eski gorevinde basarilar dostum...🎉🎉🎉🎉🎉🎉👏
-
Daha az once cocuklarimi okula goturdum herkes okulda tatil yok
-
Akdeniz ulkeleri kac aydan beri yagisli
Ge gör ki(Türkiye'deki akdeniz ve ulke genelinde yagmur yok inanir gibi degil kurak ve soguk..
-
Hatay Belen tarafinda yagis basladi bakalim merkeze yagacakmi? İnsallah diyelim
-
Moral bozmak istemiyorum ama dibimize kadar yagis var ama dogu akdenizde hareketlilik yok.tahminlerde carsamba gunu yagis ihtimali vardi dun gunesliydi. Bu senede gecen sene gibi yagis gosterir zamanla
Cikartirlar.5 sene icindeki gozlemlerime gore
Sorumlusu ural yuksegi ve basradir
Yunanistan ve italya yaz ilkbahar olsun yagis oluyor Turkiye nin sinirina bile yaklasmiyor
İnsallah bu kotu dongu yok olur.
-
Bu gece aksilik cikmassa insallah Antakya geneli yagmurlu olacak....
Bekliyoruz artik ruyamizda goruyoruz artik yagsinda bu hasretlik bitsin.
-
Sahutt kardesim
Valla bu aralar is gucten bakamiyorum
Bide pandemi olayi yuzunden isyerimi kapattim ondan dolayi aktif degilim
İnsallah bu sikinti surec gecerde herkes rahatlar...
-
Sorabilirsin birsey yazmak istemiyorum
-
Eren yorum yazmistim silinmis
Yani saygi cercevesinde yazilmis mesaji silmis zoruma giden kotu birsey yazmadim baska birsey yok...