HATAY acaip biryer hava olayi olarak
Sabahleyin iyi soguk vardi
Yagis yoktu simdi yagmur basladi sicaklik yukselir. bir gunde sicaklik sorunu olmassin ya
gerci bugunde ben umutluyum kky yeter bana bugun
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHATAY acaip biryer hava olayi olarak
Sabahleyin iyi soguk vardi
Yagis yoktu simdi yagmur basladi sicaklik yukselir. bir gunde sicaklik sorunu olmassin ya
gerci bugunde ben umutluyum kky yeter bana bugun
Yagis baslamasi lazim gunes cikmadan ve sicaklik yukselmeden
Ben kuzeytepe yim sicaklik burda 3.1
Niye olmasin hersey musait havaalani bile1 derece oldu
Hatay bolgesi tamami hava buz gibi yagis baslamak uzere kar yagisi baslamak uzere beklemedeyiz
Hatay havaalani 3 derece ve hatay merkez de 4 dereceye kadar dustu sicaklik dusmeye devam ederse kar tanelerini gorecez insallah..
Hatay anlik 5 dereceye kadar indi yarin gecede karlakarisik yagmur ihtimali var.
Bu gecede sicaklik inmeye devam ederse hava da da olsa kar tanelerini gorebiliriz🤲
Gecende yazdim rahat olun o sene bu sene carsamba yarin aksam senaryolari cerceve yapin dogu akdeniz icin
Hatay da amanoslarda yogun kar devam ediyor bizim icin altin degerinde😀
Valla ben cumartesi ve pazar gunu en kotu karlakarisik yagis bekliyorum Hatay merkeze bide modeller carsamba gunu rayina oturur bu sene hava da tutarsizlik var kafaniza takmayin bu sene subat ayi muhtesem gecme ihtimali cok yuksek insallah.
Sahutt gecmis olsun acil sifalar kardesim
Hatay da oraj var 🤲🤲🤲
Arabistan in baskenti Riyad in,bir bedevi vatandasin yagmur sevinci ...
uman ın masallahi var
Bizim Turkiye me bak yagis sadece marmara bolgesinde
Uman dasiddetli yagislar devam ediyor, daha da artarak devam edecek...
Hatay İcin insallah bu sefer tutar, gecen mgm 5 gun yagmur gosterdi hic yagmadi sadece dag taraflarina yagdi ...