Böyle yaparak daha az oran buluruz buda bize daha iyi gelir %45 bir anda kaybolursa nereye gitti demeyiz zaten yağış oranı zor hesaplanıyor
Haklısıniz hocam zaten bu kadar uzun vadede diyagramlara güvenmek çok saçma olur
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBöyle yaparak daha az oran buluruz buda bize daha iyi gelir %45 bir anda kaybolursa nereye gitti demeyiz zaten yağış oranı zor hesaplanıyor
Haklısıniz hocam zaten bu kadar uzun vadede diyagramlara güvenmek çok saçma olur
Hadi şimdi şu %45 oran üstünde çalışma yapalım
%45 tek senaryo diyelim
30 senaryo var diyelim
Bana göre %1,5 ihtimal diyorum
Hocam bütün senaryoların toplamları alınıp senaryo sayısına bölünmeli siz bir senaryo ihtimalini toplam senaryo sayısına böldunuz sanırım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
![]()
Bu görüntü Sibirya inecek ama doğu karadenize
Tarihe not düşülsün 14-20 şubat arasında Godzillaya benzer sistem olucak 🥶 bakalım kehanetim gerçekleşecek mi burada dursun.
Atma ziyaaaaa
Sibirya göz kırpıyor
Bu sefer izlanda da engel olamaz gelirse
Bunu bilimsel olarak açıkla bakiyim
20-30 Ocak arasi kıyılara kar yapmayacak zayıf bir sistem gelecek gibi gözüküyor
Bakın siz mjo’ya yakın vadeden bakarsanız tabi kötü gelir. Çünkü ay sonu faz 2 civarında. Yinede bu sistem gelmeyecek demek değil. Pasifikteki yağış hareketliliğine bakıp mantıksal hesaplama yapan herkes Mjo’nun Şubat ayı içinde faz 5’e geçeceğini bilir.
20sini bulacak gibi
Eren hocam o zaman 10 şubata kadar 4. Fazdan çikamicaz gibi

Neler oluyor biraz açıklarmısınız
Mjo fazlarinda sapma çok yüksek buda geçişler hızlı olacak demek mjo aynı zamanda ao ve naoyuda anlatır faz geçişlerinde sistem beklenebilir 3.faza geçişte bekleyen de var ben 5-6-7yi bekliyorum
Aman tanrım neler oluyor 
İzlanda bitirdi bu sene bizi
Hocam birde hangi verilere dayanarak söylediğinizi de belirtseniz keşke biz acemiler de bir şey öğrenir belki
Sinan Hocam cfs Şubat ayı tahmini

Polat abi
Derin bloke lazım
Sinan abi gelir mi derin bloke
Ao ve nao ilerleyen günlerde nötre inecek gibi ama mjo 6. Faza yaklaşmadan sağlam blokaj beklemek hayal olur